dobrinb написа:maniak написа:Да си помагаме.
А не да организираме публична саморазправа ...![]()
Няма смисъл от революционни настроения, който може да помогне с нещо по легален начин на колегата, нека да го направи.
В тези случаи легалния начин не помага Evil
juve написа:В тези случаи легалния начин не помага Evil
Добре бе , момци , я кажете , пак ви питам , по какво се различавате тогава ВИЕ от тези "дюзтарикати"Ми и те могат да кажат : " Еи тая таратайка е спряна така, че не можем да излезем .... няма го тоя , дето е спрял ...паяка или полиция няма смисъл да викаме - ми а да му дадем един урок да видим ще паркира ли пак тук....." демек става престъпен кръг .... това ли ви е представата за справедливост ? Замислете се дали това , дето го искате толкова народ е различно от Тяхното , просто сте от различни страни на барикадата
Добре какво ще направи полициятя на тези двамата кажи ми?
Отговора е нищо Idea
juve написа:Добре какво ще направи полициятя на тези двамата кажи ми?
Отговора е нищо Idea
Добре бе колега , аз не казвам че са прави ...просто вие искате възмездие , което е толкова почтено , колкото и тяхното деяние ...и какво излиза .... колкото ТЕ имат право да му ритат колата , толкова Вие имате право да ги наритате И тогава излиза , че разлика между вас няма , просто този път се падате от другата страна ...което не е никаква гаранция , че не би могло , с тези убеждения да стане и обратното ...помислете и вижте , че съм прав![]()
п.с Аз не защитавам никого в случая , нито съм пацифист или нещо такова ...просто искам да мисля с главата си ..затова ми е дадена( а с другата не мисля , ама това е биологично и предопределено
)
И какво по твоята логика да седиме и да си тарпиме да ни мачкат,защото сме по умни..... Иначе от друга страна си прав
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта