Искам да се оплача за поредната вандалска проява!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Съб 22 дек 2007 14:01

Ако е няква откачалка ще излезе с нещо автоматично и ще ни събере :eyecrazy :Mr Green Fun

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 22 дек 2007 15:32

Размечтахте се ...

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Съб 22 дек 2007 15:40

Размечтахте се ...

Ами то в това е смисъла на клуба. Да си помагаме.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 22 дек 2007 15:48

maniak написа:Да си помагаме.

А не да организираме публична саморазправа ... :evil:
Няма смисъл от революционни настроения, който може да помогне с нещо по легален начин на колегата, нека да го направи.

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Съб 22 дек 2007 16:20

dobrinb написа:
maniak написа:Да си помагаме.

А не да организираме публична саморазправа ... :evil:
Няма смисъл от революционни настроения, който може да помогне с нещо по легален начин на колегата, нека да го направи.

Но понякога закона не действа така както трябва, поне в Бг. Мисля, чв на всички това ни е ясно :wink: , но да не спорим за това, а дано колегата да си оправи колицата и да се отърси колкото се може по-бързо от ситуацията, в която е попаднал.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Съб 22 дек 2007 17:59

dobrinb написа:който може да помогне с нещо по легален начин на колегата, нека да го направи.

В тези случаи легалния начин не помага :evil:

Потребителски аватар
ionov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ionov » Нед 23 дек 2007 19:32

незнам какво да кажа.... :mad: :dontknow:
според мен тея не заслужават много бой......ами заслужават много качествен бой :!: :!: :roll: :wink:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 23 дек 2007 19:51

В тези случаи легалния начин не помага Evil

Добре бе , момци , я кажете , пак ви питам , по какво се различавате тогава ВИЕ от тези "дюзтарикати" :?: Ми и те могат да кажат : " Еи тая таратайка е спряна така, че не можем да излезем .... няма го тоя , дето е спрял ...паяка или полиция няма смисъл да викаме - ми а да му дадем един урок да видим ще паркира ли пак тук....." демек става престъпен кръг .... това ли ви е представата за справедливост ? Замислете се дали това , дето го искате толкова народ е различно от Тяхното , просто сте от различни страни на барикадата :!:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 23 дек 2007 20:08

juve написа:
В тези случаи легалния начин не помага Evil

Добре бе , момци , я кажете , пак ви питам , по какво се различавате тогава ВИЕ от тези "дюзтарикати" :?: Ми и те могат да кажат : " Еи тая таратайка е спряна така, че не можем да излезем .... няма го тоя , дето е спрял ...паяка или полиция няма смисъл да викаме - ми а да му дадем един урок да видим ще паркира ли пак тук....." демек става престъпен кръг .... това ли ви е представата за справедливост ? Замислете се дали това , дето го искате толкова народ е различно от Тяхното , просто сте от различни страни на барикадата :!:

Добре какво ще направи полициятя на тези двамата кажи ми?
Отговора е нищо :idea:
За това казвам,че по легален начин в Бг на точно този тип хора неможе да им се повлияе.

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Нед 23 дек 2007 20:17

Отговора е нищо Idea

Добре бе колега , аз не казвам че са прави ...просто вие искате възмездие , което е толкова почтено , колкото и тяхното деяние ...и какво излиза .... колкото ТЕ имат право да му ритат колата , толкова Вие имате право да ги наритате И тогава излиза , че разлика между вас няма , просто този път се падате от другата страна ...което не е никаква гаранция , че не би могло , с тези убеждения да стане и обратното ...помислете и вижте , че съм прав :!:
п.с Аз не защитавам никого в случая , нито съм пацифист или нещо такова ...просто искам да мисля с главата си ..затова ми е дадена :wink: ( а с другата не мисля , ама това е биологично и предопределено :) )

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 23 дек 2007 20:30

juve написа:
Отговора е нищо Idea

Добре бе колега , аз не казвам че са прави ...просто вие искате възмездие , което е толкова почтено , колкото и тяхното деяние ...и какво излиза .... колкото ТЕ имат право да му ритат колата , толкова Вие имате право да ги наритате И тогава излиза , че разлика между вас няма , просто този път се падате от другата страна ...което не е никаква гаранция , че не би могло , с тези убеждения да стане и обратното ...помислете и вижте , че съм прав :!:
п.с Аз не защитавам никого в случая , нито съм пацифист или нещо такова ...просто искам да мисля с главата си ..затова ми е дадена :wink: ( а с другата не мисля , ама това е биологично и предопределено :) )

И какво по твоята логика да седиме и да си тарпиме да ни мачкат,защото сме по умни..... Иначе от друга страна си прав

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Нед 23 дек 2007 20:47

И какво по твоята логика да седиме и да си тарпиме да ни мачкат,защото сме по умни..... Иначе от друга страна си прав

Ми не знам какво искам ! В тъпа държава живеем ... не може да сме адекватни .... ама и да се ходи тумба с дървета и павета и да правят меле не е истината ....най- подходящо ми се вижда ( след размисъл ) онова с кирките ..... око за две , зъб за чене !! :wink:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 23 дек 2007 20:58

juve написа:..най- подходящо ми се вижда ( след размисъл ) онова с кирките ..... око за две , зъб за чене !! :wink:

Малко им е!

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 23 дек 2007 21:09

Колега juve :wink: мен са ме затваряли така, че да не мога да мръднна и 10см :evil: , но досега никога не съм си позволил да направя нещо на автомобила :shock и не защото съм със супер много свободно време и мога да чакам цял ден да се появи някой да премести колата, а защото са ме учили, че чуждата собственост е неприкосновенна :!: и трябва да се отнасям с нея както бих искал някой да се отнесе към моя вещ :!: И какво правиме като тия ко...енца разбират само от силовия метод? Нека си чупят колите НИ така ли? Не съм съгласен да си стоя безучасно, ако знаех, че властите ще си свършат работата нямаше да съм за саморазправата, НО ако се знаеше, че властите си вършат работата нямаше да има с кой да се саморазправяме :wink:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 23 дек 2007 21:17

dobrinb
Малко им е!

Колега като се замислиш - 10 кирки забити в колата :да:
нека все пак не стигаме до краиности и се ограничим до това:lol: :twisted: ( палежа е за по - тежки провинения :wink: )

Върни се в “ОФФ-Топик - други”