Добре бе колега , аз не казвам че са прави ...просто вие искате възмездие , което е толкова почтено , колкото и тяхното деяние ...и какво излиза .... колкото ТЕ имат право да му ритат колата , толкова Вие имате право да ги наритате И тогава излиза , че разлика между вас няма , просто този път се падате от другата страна ...което не е никаква гаранция , че не би могло , с тези убеждения да стане и обратното ...помислете и вижте , че съм прав
п.с Аз не защитавам никого в случая , нито съм пацифист или нещо такова ...просто искам да мисля с главата си ..затова ми е дадена ( а с другата не мисля , ама това е биологично и предопределено )
Това ми звучи като " Преклонена главичка остра сабя не сече". Да ама не! За говедото си трябва сопа. За съжаление някой същества ( особено в нашата държава) разбират само от бой... и то системен. Когато държавата не може да си свърши работата то ние ( Обществото) трябва да го направим. Защото иначе всяко лайно можещо да си позволи да наеме двама слабоумника за по 500лв на месец -ще ги кара да ни скачат по капаците.
Да си умен не значи да те мачкат!!!
Мисли с главата си. Тези двамцата всяка такава случка останала без последствия ги прави по нагли! Или да чакаме да го убият от бой на улицата та евентуално някой полицай да си свърши работата?