Passat 2.0TDI - 170ps. Акциз ???
Passat 2.0TDI - 170ps. Акциз ???
Колеги кажете моля ви колко акциз ще платя на Passat 2.0TDI - 170ps. от Германия. И ддс плаща ли му се или само акциз? Там примерно струва 20 000еуро колко ще стъпи до тук?
a
Е последно кое е истината
) А и друго ми е интересно можем ли да скрием конете и да пишем малкия мотор 2.0ТDI - 140 коня? и да не платя акциз 

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://auto.mitnica.com/
Понеже тея гадове(митници) постоянно си менят изискванията,аз се доверявам на официалният им сайт.Самият аз съм вкарвал 2коли на които съм изчислил акциза от този сайт и си отговаряше-само като съм вкарвал от Швейцария ми искаха ДДС+Акциз+ДДС на Акциза.
Понеже тея гадове(митници) постоянно си менят изискванията,аз се доверявам на официалният им сайт.Самият аз съм вкарвал 2коли на които съм изчислил акциза от този сайт и си отговаряше-само като съм вкарвал от Швейцария ми искаха ДДС+Акциз+ДДС на Акциза.

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: a
salmi написа:Е последно кое е истината) А и друго ми е интересно можем ли да скрием конете и да пишем малкия мотор 2.0ТDI - 140 коня? и да не платя акциз
Не можеш(или поне аз не ти знам възможностите,но за нормалните хора е невъзможно)
a
Ама 163 коня не е акцизен! Добре де колко общо пари накрая трябва да дам в митницата на кола от германия 125KW 40 000лв.???
Re: Passat 2.0TDI - 170ps. Акциз ???
salmi написа:Колеги кажете моля ви колко акциз ще платя на Passat 2.0TDI - 170ps. от Германия. И ддс плаща ли му се или само акциз?
Акциз за кола от ЕС
Акциз на нова кола и акциз на кола втора употреба
Това е добър въпрос, от ЕС не е толкова зле, но знае ли се от щатите примерно в едно контейнерче ако тръгна да карам мойта кола? Интересно е по принцип оттам как стоят нещат, понеже изпадат много добри оферти постояно и то за по нестандартни коли които биха били интересни.
На колегата въпроса е с приоритет
На колегата въпроса е с приоритет