Добър вечер колеги
преди около час се качих в голфчето и да се поразходя тук там.. тва онова и кво стана сега:
качвам се, паля, включвам на 1ва и чувам едно пристъргване( нещо като да втриваш гума в гума).. ще слагам 2ра и пак същото пристъргване.. вече 3та и пак същото ,но по леко.. и вече 4та, 5та не се чува..но се усеща как скоростния лост в нещо стърже..
кво може да е това? може ли да замръзне нещо вътре? щот като беше през деня топло го нямаше това..
Golf II 1.6 EZ

Пристъргване в скоростната кутия - мк2
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
виж така с писане е тудно да се опише стърженето но щи кажа аз къв проблем имах. при мен разликата е че съм с 1.3 с 4 скорости. начи по същия начин ми стържеше на 1ра и 2ра и после се губеше.и така докато се да присвирва и да ми запъва колата. свалихме кутиятя и се оказа лагер на междинния вал(ако не се лъжа)дето седи одзаде не към мотора а от другата страна. лагера струваше 20лв, а ремонта отне 2 дена поради липсата на условия и 2-те отваряния на кутията поради грашка на бащата но това е друга мусака. на сервиза ми искаха 150 лв само за сваляне и диагностика. 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ооооо ако са лагери по добре да си вземе друга кутия
За ремонт ще му вземат много пари,а дали ще го оправят е друг въпрос
А сам да си я оправяш
,едва ли ще се справяиш аз мойта я разглобих с триста зора за да я издам за желязо (помогна ми един 10 килограмов чук
)
п.п Огледай може да не скоростната кутия,а съединитела или нещо по лоста...........знам ли

п.п Огледай може да не скоростната кутия,а съединитела или нещо по лоста...........знам ли

- ivan123
- Автомобил:
- Двигател:
голф
колега като е пуснат саединителя ня свободно при зяпялен вотор ако старже имаш раэбити лагери на кутиятя ня някой валкато натиснеш трябва да спре ако е от лагер ако неспре виж саединителя данеби да е натегнато много жилото апак може и да са отишли и аксеален и другите лагери
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”