Мдам сменил си тампон-лагерите на макферсоните и като гледам си дал 60лв за труд т.е тампоните са ти 20лв бройката което е смешно....
Като си взех вентото баща ми ги смени с подобни - по 20кинта бройката Топран май бяха.След около половин година видях 4е единия е по4нал да си заминава - и се 4уваше и тропалисане - глухо.Викам си ей на фалшаци.А аз карам турбо внимателно - много намалям на дупки ама много така 4е не е от дупките колкото това 4е са си фалшиви тампони.Та отидох в Д&Н - оня вика ооо имаме Lemforder бате за по 25лв бройката - 4е даже и една година гаранция.Викам евала айде сменям ги там.Смених и ...о 4удо - ебахти как тихо и плавно минаваше тази кола през неравности, и още нещо предницата стана супер стабилна

: въобще не си внушавам - шофьор съм от доста време.ЕВАЛА викам пак.И след месец-два предницата си омекна(казаха ми 4е улягали) - един ГОЛЯМ к.р улягат, и си се появи откъм дясната страна пак тихи4кото глухо потропване - трудно доловимо но го има!
Та един "маняк" така да се каже дето си4ко да му перфект вика - ба4е аз съм сменил 3 4ифта тампони доде не отидох от унитрейд , не си купих 60лв бройката тампон(45лв тампон+15лв лагер) и ВСИЧКО си дойде на място.Сега вика колата няма въобще шум.И съм склонен да му вярвам.
Така е мом4ета - ОРИГИНАЛ му е майката - е може и с такива да се кара - но ше има шум4ета ала-бала и т.н.
4е да ви кажа - тампоните на носа4ите ми бяха заминали - и ми предлагаха от по 13лв бройката - но аз слу4айно минах през Lemforder и оня ми каза - ето ти тампон - 35лв бройката който НЯМА да сменяш всяка година - от година и половина тампоните не са мръднали.И сега идва въпроса, как един тампон за носа4 от Lemforder може да струва 35лв , а за макферсон да струва 22-23лв в Д&Н пак уж на Lemforder а и тампона не пишеше Lemforder.
Разбира се - от ментетата може и на 4итаво да уцелиш - затова някой ше каже при мен няма проблем......но % ще е малък.
Колеги един тампон на макферсона за Пасат Б3 оригинал е 150-160лв!! как искате с менте за 22-23лв да няма проблем
Аз веднъж купих тампон за мотора отпред за 1.9ТД 4е ми беше свършил - 60лв викат ми супер е - ЕБАХТИ гадните вибрации се появиха, ?!така ли!? взех си от унитрейд оригинал за 130лв - като гледаш еднаква гума ала-бала - а разликата е от тука до небето!!!!!
Някой не би го бъркал тези вибрации и би карал, но аз така не мога.....
Така 4е внимавайте - евтиното по4ти винаги излиза скъпо
И умната....