Реални километри

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ALiGaToR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ALiGaToR » Пон 19 сеп 2005 21:07

Мдаа, много лошо с тез старите коли, ама кво да се прави :? . А за GTI-то 16-ката с духането от картера как би трябвало да е, защото се пак това са 150 коня.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 19 сеп 2005 21:10

R@do написа:Някой може ли да ми разтълкува следният съвет
"...Отвийте капачката на маслото при работещ двигател, от там не трябва да духа!!!!!!!!"
Признак за какво е и дали е така?
Радо, пробата се прави с издърпване на масломерната пръчка. :D С капачката уекичко рискуваш да се нъцапаш приятелю. :wink: И аз като теб съм голям фен на БАТЕТО :) :)

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 19 сеп 2005 21:28

musura написа:Следната история- майстора който ми прави колата си купува Ланча Делта Капа, 2000 -та година. Турбо дизел. Пича е много в час с дизелите, поправя на сумати фирми колите, бусовете и камионите. Та същият този пич, преди да си купи колата, се разбира със собственика, да я вземе 2-3 дни и ако му хареса, да я купи. Взима я, прави и фул диагностики и каквото можеш да се сетиш - колата перфектна. Плаща я щастлив, кара около 5-6 хиляди км. и му блокира двигателя. Седим и си пием ракията, и ми разказва - "ако бяха прекарали някой който не разбира - случва се, ама мен да ме прее... така, неможе да е истина" :)
Та след това се оръси за още 4 бонки за ремонт и сега колата е като нова :)

Извода е, че ако реши някой да те прекара, ще те прекара, особенно ако е специалист по тази част :)
Мусоре, знам перфектно руски и твоят ник означава боклук, а в преносен смисъл "тъпо ченге". 8) 8) Разбира се нямам нищо лично срещу теб, а срещу любимият ти майстор. Тоя тарикат - занаятчия не разбира ли от понятието "вторични белези". Такива самозванци ни дерат яко кожите, а в същност са едни абсолютни боклуци. Нали знаеш, че от "Всяка пръчка свирка не става". Недей да стъпваш повече при този мошеник. :twisted: :twisted: А дай да видим vaskoto1 дали ще го "изпързалят" :D

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Вто 20 сеп 2005 9:48

Всеки може да бъде излъган. Мнението ти е крайно и според мен доста невярно.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Вто 20 сеп 2005 10:04

silent написа:Всеки може да бъде излъган.

повече или по-малко - абсолютно :wink:

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Вто 20 сеп 2005 11:56

Даже съм на мнение,че колкото повече човек си мисли че не може да бъде изпързалян или колкото повече внимава да не бъде изпързалян толкова по- лесно става тази работа :lol: .
Такива теми като тази за реалните километри и като упътването за закупуването на кола втора ръка са подобни на ''как да имаме успех в живота'',''как да направим първия си милион'' или ''как да имаме успех сред жените'' т.е. интересни за четене,но напълно неприложими на практика :lol:.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 20 сеп 2005 11:58

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
R@do написа:Признак за какво е и дали е така?
И аз като теб съм голям фен на БАТЕТО :) :)

Няма по велик от него!!!!!!!!Аз съм го канонизирал вече :!: :!:
Радвам се да намеря сподвижници :heavymetal:

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Вто 20 сеп 2005 15:55

Ууу...
Долу корупцията :evil:
Да дадем шанс на Българският спорт да се развива, а не да се лансират личности на шуро-баджанашки принцип!!!

РАВЕН СТАРТ ЗА ВСИЧКИ :twisted: :twisted: :twisted:

Последна промяна от SkyWalker на Вто 20 сеп 2005 16:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Re: ре

Мнениеот R@do » Вто 20 сеп 2005 16:00

SkyWalker написа:Ууу...
Долу корупцията :evil:
Да дадем шанс на Българският спорт да се развива, а не да се лансират личности на шуро-баджанашки принцип!!!

ПАВЕН СТАРТ ЗА ВСИЧКИ :twisted: :twisted: :twisted:

To и смешника Лечко надигаше главица ама..........няма човек в БГ, който да стъпи и на малкия пръст на Негово Величество....борбата е поне малко да видят от неговото ама....

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Вто 20 сеп 2005 16:32

И какъв авторитет гради българският спорт с такава "неподкупна" личност в МОК?

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Вто 20 сеп 2005 21:55

silent написа:Всеки може да бъде излъган. Мнението ти е крайно и според мен доста невярно.
То, че е крайно си е така и вярвам, че мусура не ми се е обидил, защото въобще не съм искал това. :D За скапаните мотори си има една особена порода майстори наречена "мотористи" - такива в момента едва ли са повече от 10-12 в София. Никога няма да издадат как разбират, но винаги разбират дали мотора е пред разруха. Аз такъв знаех преди 20 години, но не знам дали е жив - Симо Аначков. 8)

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Вто 20 сеп 2005 23:44

И как го правят? Да не са взимали уроци от Баба Ванга?

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 21 сеп 2005 0:10

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Мусоре, знам перфектно руски и твоят ник означава боклук, а в преносен смисъл "тъпо ченге".

Коко, ти да не си някой стар разведчик със съветско образование? :) Нищо лично, ама по-глупаво тълкуване на думата МУСУРА не бях срещал за 32 годишният си живот.

В БГ "мусура" обикновенно е жаргонното наименование на "лице". В Русия може да е друго, а в Ктай трето, но в крайна сметка ние сме си в България и говорим на български и ползваме български жаргон :)

Цитати от нет-а на тема •мусура• от google.com написа: 1.) в Ямбол викаме на мутрата "мусура". Изглежда ни по-изискано
2.) с приказките за майка ми ще ти изора кривата рязана фасонка,коят' ти служи за мусура.
3.) Тоз заслужава да се върже на плащада и всеки, който минава да го заплюва По противната мусура
4.) В него... кефи ме как главният герой остава с натрита мусура

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SkyWalker » Сря 21 сеп 2005 0:40

:gives:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Re: ре

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Сря 21 сеп 2005 21:59

SkyWalker написа:И как го правят? Да не са взимали уроци от Баба Ванга?
Не не са взимали. Просто многогодишни знания и умения. На среща ще се запознаем с помощта на Ваското и ще Ви разкажа. :D :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”