хайде че сезонаааааааааааааааа идваааааааааааа
Snowboard фенове във форума?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
ако да - ще ходя тези дни до Чепеларе сигурно за дъска, та ако има някой с подобни нужди може да се комбинираме дотам
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Аз съм фен и карам сноуборд от 3 години (преди това само ски). Но засега не съм фен да си купувам дъска, по простата причина, че карам не повече от 10-ина пъти за сезон и взимам под наем (10лв на ден). Не ми е рентабилно просто да си купувам дъска. Ако обаче ходиме да караме заедно - с двете ръце съм за (най-много обичам на Банско) 
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
аз нямам нищо против сноуборда, но искам да ви кажа че ските не може да се заменят със нищо. в началото карах ски, после минах на сноуборд и ме приеха в НСА с тази специалност,но сега отново се върнах на ски. Аз съм от Чепеларе, но цяла зима бачкам на Пампорово в един ски гардероб и през свободното време се спукваме от каране. Ако някой идва да кара зимата каквото и да било нека звънне та да направиме някое и друго спускане, а ако няма сняг поне да пиеме по едно. тел ми е 0896857170
Последна промяна от Stefan на Пон 21 юли 2008 14:24, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Вече тия с сноубордовете са персона нон грата на пистите. Да ходят на лавинарниците, че много ровят пистите.Само Пампорово , преди ходех на Боровец .На Боро излизват пистите докато на Пампорово ги мързи и правят икономии на нафта.
С Боро съм закърмен и ги зная наизуст пистите -кеф ти да караш кеф ти да ядеш чорба на х.Мусала и да се излежаваш на пейките.
Ходя на Пампорово заради асмата на сина ми.
С Боро съм закърмен и ги зная наизуст пистите -кеф ти да караш кеф ти да ядеш чорба на х.Мусала и да се излежаваш на пейките.
Ходя на Пампорово заради асмата на сина ми.
Последна промяна от kris11 на Нед 02 окт 2005 15:00, променено общо 1 път.
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dosy написа:И бяхме в една група 1-ви курс .... само 4е ти прекасна дано се сетиш кои сам
ае събрахме се един куп вифаджии-голфъри и скиори-аз бях ски инструктор на х.Купена един сезон
Кога е било тфа ? Понеже аз тази година се надявам
Мисалта ми е дали не сме били по едно и сащо време горе ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”