Нова кола
Нова кола
От пет дни съм горд собственик на Б5 1,8 Т. Вече 6 години карам Сеат толедо 1,9 дизел и бях тръгнал да си търся подобен Пасат, но така и не намерих видимо читав атомобил. Всичко, което видях беше сдухано от каране - и навън ходих, но не харесах нищо. Миналата седмица случайно спрях до един автовоз и какво да гледам - той моя автомобил там. След като ги накарах да го измият отвън и огледах отвътре, буквално не намерих забележка, за да се хвана сериозно с пазарлъка. Автомобила изглежда на 1-2 години, а е 98г - никакви следи от износване по салона. Има всички екстри + кожа. Винаги съм се подсмихвал снизходително, когато мои близки ми разправят как са взели кола на "РЕАЛНИ" километри, но гледайки салона на Пасата и изписаните 108к км, не зная какво да мисля. Като направя снимки ще ги постна. Притеснява ме, че като като паля колата се чуват три избипквания , а всички контролни лампи си изгасват нормално. Това какво е- имобилайзер, комп или има някакъв проблем. Мои приятели имат 1,6 Б5 , но без комп и при тях няма такава звукова сигнализация?
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
а честито! да си я караш сас здраве и безаварийно.за избикването и на мен понякога ми избипква (в последните 1 2 студени седмици)а всичко си е наред ... забелязал сам че когато избипне цифрата на термометъра мига ... и от тук си правя извода че избипква защото е доста студено.
Новите Шкоди я имат тази екстра,предполагам че и VW мисля че беше при 3градуса.
Новите Шкоди я имат тази екстра,предполагам че и VW мисля че беше при 3градуса.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито колега! Да си я караш със здраве и много безаварийни!! Колкото до бибкането като дадеш на контакт се загледай каква е температурата навън ( между оборотомера и скоростомера ). Ако температурата е 4 или по малко градуси бибка за да те предупреди че навън е студено и може да има заледяване или просто за да караш по-спокойно в зимни условия
Весели празници !

-
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега. За бипкането - или е екстра или е проблем. При мен има 3 звукови сигнала, но само ако има проблем. Това е винаги придружено със светене на някоя лампа на таблото. От студа не бипка - само си мига една снежинка. В книжката си пише, че 3 бипкания значат пронлем за който е нужен сервиз. 1 бипкане обикновено е - няма бензин или вода за чистачките. Но винаги свети някоя лампа по таблото.
Този звук кога се чува - като дадеш на контакт или по-късно ?
Този звук кога се чува - като дадеш на контакт или по-късно ?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- drift
- Автомобил: Skoda Octavia TDI
- Двигател: AHF 1999
Честито.Бипкане на нашата Октавия(която предполагам е идентична) има при температура под 5градуса,също така на борд.компътъра който е малкия в километража,а не посредата,при такава температура си застава автоматично термометъра,а не като обиновенно-на която функция е оставен.Също така има 3 избиквания и за еърбеците.Нормално е токовете да премигват като палиш,това е с цел всичкия ток да отива в паленето а не за фарове,касетофони и други излишни консуматори.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”