Значи напоследък нуждата ми от още една кола нарастна обаче с парите не съм много добре, а и нали съм верен на вечната марка та в нета скивах те това http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... f1=details
Още не съм я гледал ,но искам да знам дали се намират части за тия колици и скъпи ли са? Така като гледам ще има нужда от радиатор картер маслена помпа абе много неща та да не ми се върже дявол на магаре ,че както казах не съм племенник на Рокфелер
Благодаря предварително за мненията ви
Според вас струва ли си ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
за тенекетата ти си знаеш най-добре колко ще ти излезе чарколяка...парите са и малко и много, просто не се знае какво ще се сменя по мотора все пак това е челен удар, имам чувство че и вътре е зле седалката на шофьора е изкривена...иначе поло 92 кво да му е скъпо на частите, като на голфа...ако си мераклия я виж много внимателно
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Преговаряй за цената - ако ти я дадде за 1200 - 1300 си заслужава. Скоро се услушвах за такъв автомобил и си държат цена - над 3000лв.
Според мене частите + работата, която не можеш да свършиш сам
ще ти е 800-1000лв.
Все пак разгледай го автомобила, виж какви части ще ти трябват, отиди напр. при Италянеца и виж колко ще струват. Направи калкулация и реши.
С изключение на муцуната колата изглежда добре.
Според мене частите + работата, която не можеш да свършиш сам

Все пак разгледай го автомобила, виж какви части ще ти трябват, отиди напр. при Италянеца и виж колко ще струват. Направи калкулация и реши.
С изключение на муцуната колата изглежда добре.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”