zmej написа:Ok. 23.09.2005 - 9.00 часа на ОМВ Ботевградско шосе, съгласни ли сте?
Нека да е в интервала 9:30-10:00, за мен специално е по-удобно. Ако други имат възражения да казват.
zmej написа:Ok, за мен часа не е проблем, просто искам да го уточним. Последно - в 10?
бтв говорих вчера с Bratt по q-то и според него ще е добре да се качим там до около 11...
zmej написа:Има предложение да пазаруваме и от Враца... Качваме колите, слизат 2-3 коли, пълнят багажниците до дупка и обратно горе... Другият вариант е в четвъртък кой откъдето реши...
Bratt написа:Боби, говорил съм с баджанака и той каза, че знае една хубава месарница дето кебапчетата са по около 30 стинки:)..може и по-малко да са...но това ше го знам в четвъртък...колкото за бибикю-то ти ето 3 пикс ...това е доста големшко мисля и можем да печем там (въглища има и на бензиностанциите у Враца)
А и складове за алкохол колкото щеш там
Колкото до тръгването..ако ще пазаруваме у Враца, ще трябва да тръгнете към 9 мисля..за да можем да се качим до горе, да се настаним и да слезем 2 коли примерно и да ги натоварим с мръФка и бутилки...все пак горе има и ресторант ако някой мнооого е изгладнял...
Bratt написа:
П.П. утре след като проверя как стоят нещата, ако намеря у града некъде Нет и време - мое и да вляза да напиша к'во е станало,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта