Golf 4 - Настройка на Ел. огледала - местят се и двете?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 25 окт 2007 15:10

ако може пуснете някоя снимка да видя как е положението за прибирането на огледалата...

Потребителски аватар
babayagaaa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот babayagaaa » Пет 26 окт 2007 0:54

с ново копче оправя ли се проблема последно ?

mi6o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mi6o » Нед 28 окт 2007 16:41

колеги, не знам как се сваля страничното огледало(голф 4)-на някой налагало ли му се е ?Трябва да го сваля,защото е счупено и да го върна на застрахователите,за да изплатят щетата.Някой ако знае,нека постне един комент:)
П.С. sorry,че ползвам темата на колегата ,но да не пускам нова тема :)

Потребителски аватар
batkotivalio
Автомобил: VW Golf TDI
Двигател: AJM
Контакти:

Мнениеот batkotivalio » Пон 29 окт 2007 0:09

mi6o написа:колеги, не знам как се сваля страничното огледало(голф 4)-на някой налагало ли му се е ?Трябва да го сваля,защото е счупено и да го върна на застрахователите,за да изплатят щетата.Някой ако знае,нека постне един комент:)
П.С. sorry,че ползвам темата на колегата ,но да не пускам нова тема :)

Ако имаш пред вид цялото огледало с конзолата която го държи към вратата. Сваля се кората на вратата след това малкият триъгълник с колонката (пищялката) после мисля че на един torx(еврейска звезда) се държи.

Потребителски аватар
VAAL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAAL » Пет 07 дек 2007 18:21

От днес и аз имам същия проблем колеги,някои има ли идея къде е проблема.И аз съм на мнение,че ако лявото управлява и дясното няма да сложат две положения L&R и следователно е проблем.

Потребителски аватар
dogggg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dogggg » Съб 08 дек 2007 10:48

Според мен проблема е в това че сме си разкачвали акумолаторите.Проблема е програмируем.Трябва да намеря време и да се поровя по мойта кочинка и ще пиша.

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Съб 08 дек 2007 13:21

dogggg написа:Според мен проблема е в това че сме си разкачвали акумолаторите.Проблема е програмируем.Трябва да намеря време и да се поровя по мойта кочинка и ще пиша.

най вероятно си прав, защото и при мен сработиха заедно след като свалих акуто :roll:
Което всъщност е супер удобно и не мисля, че е бъг.

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Съб 08 дек 2007 13:31

babayagaaa написа:
nadasdi написа:А между другото, не знам защо спорите за огледалата, и мойте си бачкат поотделно. Какъв е смисъла да правиш Left, Rigth ако и двете ще се движат едновременно :???

Ах колко си прав по дяволите ... :applause:

Защото с лявото настройваш и двете, но на мен например, ми се налага да си донастроя само дясното. :idea:
Случайно да сте осмислили, :screwy че когато управляваш от лявото, дясното се върти в обратна посока, но се движи нагоре и надолу заедно с лявото??? А след като минеш да настройваш само дясното, се върти на където го насочваш???
Дали е случайно??? :don't worry :don't worry

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 27 дек 2007 16:55

Момчета за съжаление проблема не е нито програмируем,нито се решава с ново копче.Проблемът е в един модул който стои заедно с машинката за ел. стъклото в шофьорската врата и за съжаление е фабричен проблем но колите ни са излезли от гаранция :( цената на нов такъв модул във Фолксваген е 540лв така че аз ще продължавам да карам моята с този проблем поне докато някой майстор по електроники не намери разрешението какво точно се прецаква в този модул и как да се поправи,на по човешка цена.

Потребителски аватар
babayagaaa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот babayagaaa » Нед 06 яну 2008 18:24

Vladko написа:Момчета за съжаление проблема не е нито програмируем,нито се решава с ново копче.Проблемът е в един модул който стои заедно с машинката за ел. стъклото в шофьорската врата и за съжаление е фабричен проблем но колите ни са излезли от гаранция :( цената на нов такъв модул във Фолксваген е 540лв така че аз ще продължавам да карам моята с този проблем поне докато някой майстор по електроники не намери разрешението какво точно се прецаква в този модул и как да се поправи,на по човешка цена.

и аз стигнах до този модул ... казаха ми вероятно е влязла вода и се е намокрил .. да знаех щях да го увия с нещо но ... късно ...

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 13 яну 2008 13:29

За момента търся здрав такъв за да ги сменя и да видя дали ще се оправи.В Американските форуми страдат от същия проблем и казват че са питали във Фолксваген и оттам им отговорили че така си било фабрично и не било повреда а било за удобство.Аз съм 99% сигурен че при мен не беше така.

leon77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leon77 » Чет 17 яну 2008 17:50

здр. при мен састо при L се вартеха и двете а R само диасното.Сега има проблем застото лявото огледало ве4е не иска да се варти на нито едно положение ква е прицината незнам

Потребителски аватар
babayagaaa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот babayagaaa » Пет 18 яну 2008 11:10

Vladko написа:За момента търся здрав такъв за да ги сменя и да видя дали ще се оправи.В Американските форуми страдат от същия проблем и казват че са питали във Фолксваген и оттам им отговорили че така си било фабрично и не било повреда а било за удобство.Аз съм 99% сигурен че при мен не беше така.

и при мен не беше така - в това съм 100% сигурен :?

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пет 18 яну 2008 13:19

babayagaaa написа:
Vladko написа:За момента търся здрав такъв за да ги сменя и да видя дали ще се оправи.В Американските форуми страдат от същия проблем и казват че са питали във Фолксваген и оттам им отговорили че така си било фабрично и не било повреда а било за удобство.Аз съм 99% сигурен че при мен не беше така.

и при мен не беше така - в това съм 100% сигурен :?

И при мен не беше така но след смяна на акумолатора се появи това неудопство. :gruebel

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Пет 18 яну 2008 14:37

хмм,интересна тема.онзи ден си смених акумулатора и не съм пробвал още бах маа му :D между другото има ли вариант огледалата да станат отопляеми и как?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”