Golf 4 - Настройка на Ел. огледала - местят се и двете?
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
mi6o написа:колеги, не знам как се сваля страничното огледало(голф 4)-на някой налагало ли му се е ?Трябва да го сваля,защото е счупено и да го върна на застрахователите,за да изплатят щетата.Някой ако знае,нека постне един комент:)
П.С. sorry,че ползвам темата на колегата ,но да не пускам нова тема
Ако имаш пред вид цялото огледало с конзолата която го държи към вратата. Сваля се кората на вратата след това малкият триъгълник с колонката (пищялката) после мисля че на един torx(еврейска звезда) се държи.
babayagaaa написа:nadasdi написа:А между другото, не знам защо спорите за огледалата, и мойте си бачкат поотделно. Какъв е смисъла да правиш Left, Rigth ако и двете ще се движат едновременно
Ах колко си прав по дяволите ...
Защото с лявото настройваш и двете, но на мен например, ми се налага да си донастроя само дясното.

Случайно да сте осмислили,

Дали е случайно???

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Момчета за съжаление проблема не е нито програмируем,нито се решава с ново копче.Проблемът е в един модул който стои заедно с машинката за ел. стъклото в шофьорската врата и за съжаление е фабричен проблем но колите ни са излезли от гаранция
цената на нов такъв модул във Фолксваген е 540лв така че аз ще продължавам да карам моята с този проблем поне докато някой майстор по електроники не намери разрешението какво точно се прецаква в този модул и как да се поправи,на по човешка цена.

- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vladko написа:Момчета за съжаление проблема не е нито програмируем,нито се решава с ново копче.Проблемът е в един модул който стои заедно с машинката за ел. стъклото в шофьорската врата и за съжаление е фабричен проблем но колите ни са излезли от гаранцияцената на нов такъв модул във Фолксваген е 540лв така че аз ще продължавам да карам моята с този проблем поне докато някой майстор по електроники не намери разрешението какво точно се прецаква в този модул и как да се поправи,на по човешка цена.
и аз стигнах до този модул ... казаха ми вероятно е влязла вода и се е намокрил .. да знаех щях да го увия с нещо но ... късно ...
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vladko написа:За момента търся здрав такъв за да ги сменя и да видя дали ще се оправи.В Американските форуми страдат от същия проблем и казват че са питали във Фолксваген и оттам им отговорили че така си било фабрично и не било повреда а било за удобство.Аз съм 99% сигурен че при мен не беше така.
и при мен не беше така - в това съм 100% сигурен

- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
babayagaaa написа:Vladko написа:За момента търся здрав такъв за да ги сменя и да видя дали ще се оправи.В Американските форуми страдат от същия проблем и казват че са питали във Фолксваген и оттам им отговорили че така си било фабрично и не било повреда а било за удобство.Аз съм 99% сигурен че при мен не беше така.
и при мен не беше така - в това съм 100% сигурен
И при мен не беше така но след смяна на акумолатора се появи това неудопство.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”