Привет на всички !
Наскоро купих на жена ми Polo-2003 г. и имам следния проблем :
Първия ход на лостчето за чистачките е за почистване на интервали, но не сработва. В/у лоста има плъзгач с регулатор на интервала, но и това не помага. Може би става дума за реле (може и да греша), но не знам къде да го търся. Ще се радвам, ако някой ми спести посещение в UNITRADE-X.
Неработещи чистачки
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Неработещи чистачки
vw-audi написа:Привет на всички !
Наскоро купих на жена ми Polo-2003 г. и имам следния проблем :
Първия ход на лостчето за чистачките е за почистване на интервали, но не сработва. В/у лоста има плъзгач с регулатор на интервала, но и това не помага. Може би става дума за реле (може и да греша), но не знам къде да го търся. Ще се радвам, ако някой ми спести посещение в UNITRADE-X.
Колега, малко хора сред нас ще намериш с толкова нов модел на Поло. Провери в книжката си- там доколкото знам трябва да имаш схма- последователност на отпадане на функциите на уредите, свързано с изтощаващ се акумулатор. Може би е нещо от този сорт /за Поло, след 2001г. поне трябва да е така./
Благодаря на всички отзовали се !!!
Не е слаб акомулатор защото е нов. Може би става дума за реле, само че под волана има само една кутия , в която са включени 6-7 букси и нищо повече. Няма кьраво реле извън нея. Може би в самата кутия се случва нещо. Да се позатопли и ще я свалям тая кутия.
Между другото чух мнения от неспециалисти, че може да имам проблем с лоста за превключване на чистачките
, та се чудя от кое първо да започна.
ПС: Колкото по-ново, толкова по сложно да му го.....
Не е слаб акомулатор защото е нов. Може би става дума за реле, само че под волана има само една кутия , в която са включени 6-7 букси и нищо повече. Няма кьраво реле извън нея. Може би в самата кутия се случва нещо. Да се позатопли и ще я свалям тая кутия.
Между другото чух мнения от неспециалисти, че може да имам проблем с лоста за превключване на чистачките

ПС: Колкото по-ново, толкова по сложно да му го.....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”