Малиииииииииииии , жената издържа изпита за В категория!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Язе на моята жена съм и платил изпита за кола, взе го от 2'рия път. Още следващия ден на гости при приятели на 20 км. Аз си пия мощно и чакам да ме закарат у нас жив и здрав.
Качваме ме се в колата аз си седя спокич и релакс да се прибера у назе да си допия :
Жената :
- Нали след като потеглиме и за да преключваме на 4'та и пускаме съединителя бързо
.
Още съм спокоен като си мисля, че това е някаква шега.
Аз след 5 мин.
- Жено айде моля те намали, че караш надолнище и караш прекалено бързо.
Моята мила любима :
- Изключил съм от скорост натисняла съм левия педал, колата ти е развалена и не спира. Оправи си смотаната кола, аз не мога да карам някакви смотани бракми
. Вече съм трезвен но още се държа.
Аз :
- Скъпа моя караш на 4'та с 30 км. и сме на горнище хайде да смениме скорстите на 2'ра.
Същата нощ милата ми жена счупи ключа когато колата беше в контакт
. Аз още съм в опити АЙДЕ МОЛЯ ТЕ МИЛА НЕКА ДА ТРЪГНЕМ НА 1'ва не на 5'та.
Бате честито и здрави нерви аз имам повече успехи с дъщеря ми на 2 години, тя знае каде е ляв мигач и десен.
Качваме ме се в колата аз си седя спокич и релакс да се прибера у назе да си допия :
Жената :
- Нали след като потеглиме и за да преключваме на 4'та и пускаме съединителя бързо

Още съм спокоен като си мисля, че това е някаква шега.
Аз след 5 мин.
- Жено айде моля те намали, че караш надолнище и караш прекалено бързо.
Моята мила любима :
- Изключил съм от скорост натисняла съм левия педал, колата ти е развалена и не спира. Оправи си смотаната кола, аз не мога да карам някакви смотани бракми

Аз :
- Скъпа моя караш на 4'та с 30 км. и сме на горнище хайде да смениме скорстите на 2'ра.

Същата нощ милата ми жена счупи ключа когато колата беше в контакт

Бате честито и здрави нерви аз имам повече успехи с дъщеря ми на 2 години, тя знае каде е ляв мигач и десен.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Честита да и е колега
и много безавариини и желая
А ако трябва да говориме за жени и коли трябва спокойствие на мойта приятелка бащата...
абе много спокоен човек
като кара тя ту заляга под таблото, ту прави тактични намеци аз да карам
, но като изключиме, че жетката може да я кара само напред
и веднъж сбърка газ и спирачка на един сфетофар
(е нямаше коли в лявата лента та дръпнах волана и спряхме до колата която замалко неотнесе) си кара много добре
с желание и малко железни нерви стават чудеса

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Hertz написа:е честито, а на какво я късат, листовки или кормуване
Листовките ги взе с 0 грешки

Два пъти я късат с измислени грешки казани извън колата - та другите да не чуят - правили са си устата за подкуп - но тя си е инат ! Главен счетоводител не раздава така лесно пари ей!

Трябваше да кара курса на Лада 2105 , а сега "Учебното Рено / Клио Симбол/ никога не ми е гаснело и придърпвало , има серво на волана , мек педал на съдинителя и т.н
Я ти си се научи на трудна кола - после с лесна бързо се свиква!!!

- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Eхеее, честитооооо
Много безаварийни с белия лебед й пожелавам (освен ако не я изненадаш с нова кола за новата година
). Това означава ли, че от време на време пред офиса ще се събират цели две "женски" стикеровани коли - фминафайте, момчета
А за трудното и лесното - свиква се и с двете (учих се на вартбург, сега карам голф без серво - мис мускул-гел-водопроводчик на вашите услуги
) Важното наистина е да не й пука и зверско спокойствие по софийските улици...

А за трудното и лесното - свиква се и с двете (учих се на вартбург, сега карам голф без серво - мис мускул-гел-водопроводчик на вашите услуги

- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kiko написа:да се возиш на предната седалка и жена да кара твоята кола-безценно чувство.прилив на адреналин ,който кара всяка фибра в тялото ти да трепти,всеки мускул да се изпъне,всяко нервно окончание да се възбуди....да ти премине целия живот като на кинолента...да осмислиш законите на физиката...и правилника за движение...да чуеш за най-невероятни оправдания...да разбереш за нови ,неподозирани възможности на колата си....
Колко дълбокомислено

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Sara_Bold написа:kiko написа:да се возиш на предната седалка и жена да кара твоята кола-безценно чувство.прилив на адреналин ,който кара всяка фибра в тялото ти да трепти,всеки мускул да се изпъне,всяко нервно окончание да се възбуди....да ти премине целия живот като на кинолента...да осмислиш законите на физиката...и правилника за движение...да чуеш за най-невероятни оправдания...да разбереш за нови ,неподозирани възможности на колата си....
Колко дълбокомислено

п.п. честито за книжката и много безаварийни

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”