Малиииииииииииии , жената издържа изпита за В категория!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 27 дек 2007 22:15

Мдаа, и моята взе, от втория път. Пасата вече е малко по-различен от преди, ако се сещаш какво имам предвид. А търпение е мека дума, ще ти трябват нерви от стомана...

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 27 дек 2007 22:18

Язе на моята жена съм и платил изпита за кола, взе го от 2'рия път. Още следващия ден на гости при приятели на 20 км. Аз си пия мощно и чакам да ме закарат у нас жив и здрав.

Качваме ме се в колата аз си седя спокич и релакс да се прибера у назе да си допия :
Жената :
- Нали след като потеглиме и за да преключваме на 4'та и пускаме съединителя бързо :shock.
Още съм спокоен като си мисля, че това е някаква шега.
Аз след 5 мин.
- Жено айде моля те намали, че караш надолнище и караш прекалено бързо.
Моята мила любима :
- Изключил съм от скорост натисняла съм левия педал, колата ти е развалена и не спира. Оправи си смотаната кола, аз не мога да карам някакви смотани бракми :shock :shock :shock . Вече съм трезвен но още се държа.
Аз :
- Скъпа моя караш на 4'та с 30 км. и сме на горнище хайде да смениме скорстите на 2'ра.

:shock :shock :shock

Същата нощ милата ми жена счупи ключа когато колата беше в контакт :shock :shock. Аз още съм в опити АЙДЕ МОЛЯ ТЕ МИЛА НЕКА ДА ТРЪГНЕМ НА 1'ва не на 5'та.

Бате честито и здрави нерви аз имам повече успехи с дъщеря ми на 2 години, тя знае каде е ляв мигач и десен.

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Чет 27 дек 2007 22:31

УЖАС!!! Моята е по средата на курса :roll: Все си мисля,кога ще стане така че да кара тя.Много се разстроих,като четох всичко това.Не знам кое е по доброто:Да не кара колата или да вземам друга.Като гледам и двете не са за вършене :bowdown

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 27 дек 2007 22:43

dobrinb написа:Мдаа, и моята взе, от втория път. Пасата вече е малко по-различен от преди, ако се сещаш какво имам предвид. А търпение е мека дума, ще ти трябват нерви от стомана...
за жена ти трябва един "боксьор" докато се научи за да не те е яд :lol: :lol:

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Чет 27 дек 2007 22:44

Моита като до сега беше карала няколко пъти старата/дизел/сега като се качи какви форсажи раздава на ABS-a,не е истина.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Чет 27 дек 2007 22:46

Има жени дето изкарват книжки и им седят по шкафовете така,че радвай се.....има мерак....ше се научи бързо :wink: :lol:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 27 дек 2007 23:32

малииииииииииииииии :shock :shock :shock верно ли бе е нема се излиза от къщи :lol: :lol: :lol: базикам се колега браво и със здраве да използва книжока :wink:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Чет 27 дек 2007 23:50

Честита да и е колега :wink: и много безавариини и желая :D А ако трябва да говориме за жени и коли трябва спокойствие на мойта приятелка бащата... :shock :shock :shock абе много спокоен човек :lol: като кара тя ту заляга под таблото, ту прави тактични намеци аз да карам mhihi , но като изключиме, че жетката може да я кара само напред :shock и веднъж сбърка газ и спирачка на един сфетофар :horror: (е нямаше коли в лявата лента та дръпнах волана и спряхме до колата която замалко неотнесе) си кара много добре :) с желание и малко железни нерви стават чудеса :applause: :026:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 28 дек 2007 0:04

Hertz написа:е честито, а на какво я късат, листовки или кормуване :roll:

Листовките ги взе с 0 грешки :shock :shock :shock :shock :shock
Два пъти я късат с измислени грешки казани извън колата - та другите да не чуят - правили са си устата за подкуп - но тя си е инат ! Главен счетоводител не раздава така лесно пари ей! :twisted:
Трябваше да кара курса на Лада 2105 , а сега "Учебното Рено / Клио Симбол/ никога не ми е гаснело и придърпвало , има серво на волана , мек педал на съдинителя и т.н
Я ти си се научи на трудна кола - после с лесна бързо се свиква!!! yoda yoda yoda

Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Пет 28 дек 2007 8:12

Eхеее, честитооооо :yahoo: Много безаварийни с белия лебед й пожелавам (освен ако не я изненадаш с нова кола за новата година :002:). Това означава ли, че от време на време пред офиса ще се събират цели две "женски" стикеровани коли - фминафайте, момчета :007:
А за трудното и лесното - свиква се и с двете (учих се на вартбург, сега карам голф без серво - мис мускул-гел-водопроводчик на вашите услуги :drive ) Важното наистина е да не й пука и зверско спокойствие по софийските улици...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 28 дек 2007 8:50

Честито за книжката :beer

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пет 28 дек 2007 9:41

kiko написа:да се возиш на предната седалка и жена да кара твоята кола-безценно чувство.прилив на адреналин ,който кара всяка фибра в тялото ти да трепти,всеки мускул да се изпъне,всяко нервно окончание да се възбуди....да ти премине целия живот като на кинолента...да осмислиш законите на физиката...и правилника за движение...да чуеш за най-невероятни оправдания...да разбереш за нови ,неподозирани възможности на колата си....

Колко дълбокомислено :evil:

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пет 28 дек 2007 9:43

Sara_Bold написа:
kiko написа:да се возиш на предната седалка и жена да кара твоята кола-безценно чувство.прилив на адреналин ,който кара всяка фибра в тялото ти да трепти,всеки мускул да се изпъне,всяко нервно окончание да се възбуди....да ти премине целия живот като на кинолента...да осмислиш законите на физиката...и правилника за движение...да чуеш за най-невероятни оправдания...да разбереш за нови ,неподозирани възможности на колата си....

Колко дълбокомислено :evil:
mhihi mhihi mhihi веселба

п.п. честито за книжката и много безаварийни :wink:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 28 дек 2007 9:56

sundy написа:...

Няма да кара Голфа - убедена е , че не е нейната кола.....
Я Рено , я Пежо - нещо мъничко дърто за да се блъска докато се научи да кара :twisted:

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пет 28 дек 2007 9:58

веселин написа:
sundy написа:...

Няма да кара Голфа - убедена е , че не е нейната кола.....
Я Рено , я Пежо - нещо мъничко дърто за да се блъска докато се научи да кара :twisted:
вземи и корса - поне на ходова част е здрава :wink: щото по твоите думи като гледам често ще се боядисва mhihi ръжда нЕма да лови :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”