Край на "евтенийката" с метан!
Вчера 20.09.2005 Парламента прие на първо четене драстично повишение на акциза на природната газ (метан) за автомобили.
Край на "евтенийката" с метан!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То пък остава като циганите по цял ден да дремем пред някви кметства, общини и не знам кво. Все пак всеки си има работа, пък и не вярвам някой от нас да е паднал на нивото на циганите, че да застане там и да кибичи ен-найсе дена за да му платят тока...
Все пак няма лошо в едно организирано протестче, но всичко трябва да се направи както си му е реда!
Все пак няма лошо в едно организирано протестче, но всичко трябва да се направи както си му е реда!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Край на "евтенийката" с метан!
Добре де,повишението на акциза няма ли да е само за автомобилния метана тоест заретен от газостанция.Този за битови абонати няма да има такъв висок акциз.Чувал съм(не съм виждал
)че има компресори които стрували около 1000 лева и ако човек има битова природна газ чрез тях за около 8~10 часа се зареждали бутилките.Тогава цената му ще е.... 

Последна промяна от tyo на Сря 21 сеп 2005 16:15, променено общо 2 пъти.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:...че има компресори които стрували около 1000 лева и ако човек има битова природна газ чрез тях за около 8~10 часа се зареждали бутилките....
Не ми се ще да съм покрай това "компресорче", когато вдигне 200-220 атм. че да ми пълни бутилките, че и не само аз ами и колата и апартамента ми, а и тези 8-10 часа Screwy
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:Добре де,повишението на акциза няма ли да е само за автомобилния метана тоест заретен от газостанция.Този за битови абонати няма да има такъв висок акциз.Чувал съм(не съм виждал)че има компресори които стрували около 1000 лева и ако човек има битова природна газ чрез тях за около 8~10 часа се зареждали бутилките.Тогава цената му ще е....
Screwy Намери ми такова компресорче и веднага го купувам. За 1000лв. и да прай 200 атмосфери налягане, ама не еднократно нали

Еднократно за компресорчето и собственика имим предвид
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
tyo написа:Добре де,повишението на акциза няма ли да е само за автомобилния метана тоест заретен от газостанция.Този за битови абонати няма да има такъв висок акциз.Чувал съм(не съм виждал)че има компресори които стрували около 1000 лева и ако човек има битова природна газ чрез тях за около 8~10 часа се зареждали бутилките.Тогава цената му ще е....
По мои данни такава помпа е на цена 3000 евро

Върни се в “ОФФ-Топик - други”