Проблем съединител!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
krazkraz
Автомобил:
Двигател:

Проблем съединител!

Мнениеот krazkraz » Сря 21 сеп 2005 10:16

Преди три дни карам и минах около 10км. извънградско и по едно време едно бжжжжжжжжжжжжж.Като освободя от скорост няма,форсирам двигателя пак няма, вкл. на скорост почва :shock: Тръгвам си от работа следобед 10 км. няма и след това пак.Чак вчера по едно време леко си отпуснах крака на съединителя и спря.Като обера празния ход на педал изчева.Обрах чрез натягане само празния ход (без да прекалявам).Изчезна днес го нямаше.Има ли проблем да карам така?

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Сря 21 сеп 2005 12:59

на лагер ми прилича така както го обясняваш
само на една скорост ли ти го прави ?

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Сря 21 сеп 2005 13:07

И на мен ми казваха, че е от лагер, но като отвориха се оказа, че притискателния диск си е отишъл.

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем съединител!

Мнениеот Jovany » Сря 21 сеп 2005 14:15

krazkraz написа:Преди три дни карам и минах около 10км. извънградско и по едно време едно бжжжжжжжжжжжжж.Като освободя от скорост няма,форсирам двигателя пак няма, вкл. на скорост почва :shock: Тръгвам си от работа следобед 10 км. няма и след това пак.Чак вчера по едно време леко си отпуснах крака на съединителя и спря.Като обера празния ход на педал изчева.Обрах чрез натягане само празния ход (без да прекалявам).Изчезна днес го нямаше.Има ли проблем да карам така?

По добре върни празния ход както си е бил и ходи някъде да я погледнат. Повярвай празен ход задължително трябва да има...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”