вижте какво си направих
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: i
ivan tsvetkov написа:15лв на симеон
хиляди пъти по добре да си я направиш сам отколкото да си я купиш от Симеон

dkalfov

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Имам черен мат.. имам "японки" .. имам кит .. имам някъде и шкурки .. който иска да се обади да му дам да си направи.. ако иска може да ударя и едно рамо
някой от форума ми писа дали ги продавам.. аз не съм продавач.. казах ви ако трябват на някой .. да взима 2 бири и някаква ножовка.. + някоя счупена решетка и да дойде да му направим неговата .. такива покупко-продажби не ги обичам аз ..

някой от форума ми писа дали ги продавам.. аз не съм продавач.. казах ви ако трябват на някой .. да взима 2 бири и някаква ножовка.. + някоя счупена решетка и да дойде да му направим неговата .. такива покупко-продажби не ги обичам аз ..
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
Vizor написа:аз пък да ти кажа ли как се прави така че да се счупи цялата решетка без това място![]()
колега от форума ме светна и пробвах
някакво моментно лепило .. поръсваш обилно с хлебна сода.. и после пак лепило .. ела го счупи ако искашаз пробвах.. не можах .. обаче това с шкурка много трудно се търка..
аз работя с ъглошлайф и съм добър та търкането не е ми проблем ама тфа с содата шгу пробвам ако се наложи ремонт лятото