С ръка .
Има едни безсмислени препарати по 7-10 и повече пари,които не съдържат алкохол и уж чистят.Пробвах 2 вида - оказаха се боклуци.
Аз бърша с влажен парцал.
Сухо памучно парцалче ползвам,не смея да пръскам с препарати.Иначе машината на която работя също е с LCD монитор и го бършем със спирт или препарат за стъкла, за сега няма проблеми
В ръката какво да държа А влажния парцал от каква материя е
Памучен или материал,който не "прихваща" статично електричество.
Някой ден ще тръкна моя с влажна бебешка кърпа за проба,несъдържаща алкохол, но в момента няма нужда.
Недей да търкаш в кръг.Поне така пише в ръководството на мойто ЛГ.
моя монитор е с плосък екран ,но не е лсд или плазма и аз го бърша с леко влазен парцал след което го подсушавам. процедърата я извършвам след като съм изключил монитора от захранването
иначе имаше едни кърпички за почистване които пак имаха някакъв препарад които играе ролята на мокрия ефект на влажната кърпа
На нас в офиса ни носят едни препарати, сега виждам че са некви немски и се казват STRANGER. Предназначен е за монитори, скенери и т.н. Мисля, че ги поръчват от Office 1 Superstore но не знам каква е цената. Аз съм супер доволен от този спрей. Пръскаш, минаваш със суха кърпичка и не остава грам следа от прах, пръси и каквото и да било друго