Малиииииииииииии , жената издържа изпита за В категория!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Весооооо, предвид професията ти знам че имаш здрави нерви, ама идеята за валидола в жабката не е съвсем за изхвърлянеее
Майтапа на страна, пускай я на междуградско да свикне с "Дедко" и после у градо.
Лично мое мнение - жена зад волана е като зведза в небето - ти я виждаш от далече, тя тебе - НЕ!
А в интерес на истината има и добри, и то доста добри колежки, ама са рядкост.
Моята е ужас - пуснах я да ме вози преди години с ладата още. Междуградско, гледам - 20-30 км кара прилично! Викам си - "Димитре, май си имаш вече шофЕр!" Отбихме на Своге на изхода за София да си взема кафенце да ми е пълен релакса, качваме се, слагам си кафето (вряло) на таблото да си сложа колана, а "Шумахерката" - мръсна газ, съответно макарите ми удариха едно горещо кафе и тамън да изрева от болка - ми се дорева от мъка - тръгна рязко и ми напълни гащите с вряло кафе - айде, това се преживява, ама защо аджеба не видя бетонното колче на ъгъла на паркинга и го изкърти с мръсна газ?!?!?
Крайният резултат - десен фар, броня, десен калник, десен праг...
А, и та.аци на пара!
И до там приключихме с шофирането на жената
И сега някакси ми е притеснено да я пусна да се учи на Пасата, не знам защо...

Майтапа на страна, пускай я на междуградско да свикне с "Дедко" и после у градо.
Лично мое мнение - жена зад волана е като зведза в небето - ти я виждаш от далече, тя тебе - НЕ!

А в интерес на истината има и добри, и то доста добри колежки, ама са рядкост.
Моята е ужас - пуснах я да ме вози преди години с ладата още. Междуградско, гледам - 20-30 км кара прилично! Викам си - "Димитре, май си имаш вече шофЕр!" Отбихме на Своге на изхода за София да си взема кафенце да ми е пълен релакса, качваме се, слагам си кафето (вряло) на таблото да си сложа колана, а "Шумахерката" - мръсна газ, съответно макарите ми удариха едно горещо кафе и тамън да изрева от болка - ми се дорева от мъка - тръгна рязко и ми напълни гащите с вряло кафе - айде, това се преживява, ама защо аджеба не видя бетонното колче на ъгъла на паркинга и го изкърти с мръсна газ?!?!?
Крайният резултат - десен фар, броня, десен калник, десен праг...
А, и та.аци на пара!
И до там приключихме с шофирането на жената

И сега някакси ми е притеснено да я пусна да се учи на Пасата, не знам защо...

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
joro_kem написа:dimitarpetrov написа:![]()
![]()
колега, съчувствам ти, но се смях искрено на описанието. дано не се случва на никого!
Абе колега, и на мен сега ми е смешно, ама тогава....
Капака беше като клекнах да предна дясна гума да се чудя как да изпъна бронята и калника за да се прибереме някак все пак, кротко побелявайки от гледката и изпускайки видимо пара през ушите, Скъпата застана плътно зад мене и вика "Нали не си ядосан?, сърдиш ли ми се?", а аз, с възможно най спокоен глас и ръце в джобовете(за да не я удуша още там

Е аз и отговорих (не това което си мислиш де

Но в крайна сметка имаше полза от това и държание - с голи ръце изправих бронята и дръпнах калника достатъчно навън та да се прибереме!

Абе - семейният живот е купон!
- vaalentin70
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”