Колко е здраво окачването на B5?
Моята пасатка сега е на 138.км. когато я взех от Германия беше на 89х.км. и досега съм сменил един накраиник, но карам много внимателно и гледам да не влизам с трясък в дупки с големи ръбове
И аз подкрепям мнението, че макар и окачването да е 1:1 с А4 на пасата като че ли е по-сполучливо направено, дали защото е по голяма и тежка кола и може да е подсилено. Иначе моето мнение е, че освен че е по широк отвътре пасата и поема неравностите по пътя по меко. За мен единствения плюс на А4 е, че е направено отвътре от по качествени материали и като цяло качеството на цялата кола е по-добро. Имам приятел които е в дизаинерското студио на VW и тои казва, че всичко най-хубаво и качествено, което се измисля отива при AUDi. Просто им е такава политиката. И контрола по качеството е по-висок при аудитата. Но все пак на мен последните пасати ми лягат по най-добре.

raziel написа:Абе зависи, аз съм с Highline и мога да кажа че по нищо не отстъпва на ауди
Аз съм с модел базис комби, което включва доста екстри, няма да ги изброявам, но мисля че вектрата тди исузо, която карах 4 години не съм сменял нищо по окачването е доста по-сполучлива в това отношение!! Служебната ми е авенсис 2003г. д4д също не е пипано окачването за 4 г. в бг.
Според мен който иска здраво окачване да не взима пасат, А4, голф 4, а да се насочи към toyota, opel, alfa. Които иска всичко останало да му е на ниво, особено дизел - то да си купи VW ...
Въпреки кусурчетата с окачването, пасата за мен си остава най-добрият голям дизелов авотомобил до момента....

- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Тия като пишат нещо, гледай къде е слънцето..longora написа:Днес в Ауто Билд се натъкнах на нещо за тези окачвания. Пишеше че в Пасата предното окачване е по-слабо от това на Ауди А4 .... Ако някой си го е купувал може също да в видял какво пише
От как прочетох че за тях огромен минус на еди кое и порше е че не вози толкова "меко" като еди кой си мерцедес (разбирай курник, щото не можеш да си закараш яйцата цели от село) си избързах трибуквието и го захвърлих. Аз лично изпитвам погнуса от това списание.
За окачването.. предлагам темата да се заключва, защото (не искам да обиждам никой) ми е втръснало от пристрастие и т.н. Се едно да питаш някой фиат фен здрави ли са фиатките.. е как здрави!? Направо идеалната кола.
Като един колега на майка ми.. жив и здрав да е човека ама си зе няква Темпра (просто перфектна, идеална, страхота..) и за около 2 месеца смени повече неща отколкото цялото ми семейство за всичките си/ни автомобили "у живот".
Весела коледа на патерица на всички и весело посрещане на Новогодишните празници.
П.П. Евала на колегата писал преди мен.. Единствения (дано не съм чел между редовете) признал че имат кусури откъм предница!!