Ще си направя разпънка.Готова!Покажете вашите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой каквото иска да си мисли,подкрепям колегата за ентусиазма...Аз си направих отпред и отзад с баща ми заедно(заварчик е ) за около 4 часа,предния ден преди VW шампионата. Само ,че моята се маха лесно,защото е с втулки в краищата и с болтове.Ще я направя да се регулира,но сега не ми се занимава....Ще гледам да кача снимки скоро... 

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- lubo_g2
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от lubo_g2 на Пет 23 дек 2011 17:58, променено общо 1 път.
- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
lubo_g2 написа:...Иначе ламаринките са 2.5 мм !!!Захващането ще е изненада
Човек, нали това за 2,5 мм е само майтап? Това са само шаблоните по които ще изрежеш от 4 или 5 мм ламарина истински фланци? Щот тия 2,5 мм.. пък ако е и неръждавейка... пък тя квато е мека... <ако не е няква по-специална със допълнителни легиращи елементи де> Освен ако разбира се не е само за шукарийка-гъзарийка.
П.П.
Упс...Не бях дочел темата... е след като вече си готов- много безаварийни километри и да споделиш как е. евала за труда все пак

П.П. Опита ли с електрополиране? Можеш даже по тоя начин да си направиш надписи или картинки... макар че по-яко ще е да е чиста. Ама електрополирането ще ти свърши работа
Здравейте Господа.Извинявам се за може би тъпия въпрос,но ще попитам .Въпросът ми е насочен към колегата който пуска темата.Добре ,за какво ще ти служи ти служи това "приспособление"?И как ще подобри стабилноста на твоя "състезателен автомобил".Виж сега ,тази кола е измислена от хора много по-умни от мене и тебе.И бъди сигурен,че ако е имало нужда Ханс е щял да го сложи.Аз мисля че хората във този форум са далеч над тези със изтърбушените Капки които повече бучат отколкото вървят.Така че радвай се на VW .Всички подобни" подобрения"са характерни за един друг форум.Хайде да не слизаме на тяхното ниво.Поздрави. 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
BECKER написа:Виж сега ,тази кола е измислена от хора много по-умни от мене и тебе.И бъди сигурен,че ако е имало нужда Ханс е щял да го сложи.
"Виж сега", колега, незнам на нивото на кой форум слизаме, но спортното окачване също го е измислил Хнас

Иначе по темата - единственото което не харесвам на резултата е цената - около 80 лева, при положение, че FK с регулиране на напрежението е около 120 лева, според мен не си струва играта