справка за цени на врати или пък боядисване...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

справка за цени на врати или пък боядисване...

Мнениеот lowrider » Съб 29 дек 2007 1:20

Лятото докато ме нямаше,с голфа ми са се случили някои лоши неща (мисля,че бях писал) та както и да е,двете леви врати са боядисвани,но сега са в адски грозно разтечено сиво пръснати и като го видя ме втриса,а нещо напоследък ми се прииска да го поизтегля към софия тоя палавник.Идеята ми е да го вкарам във вид удобен за логаритмуване,за целта обаче ще трябва или тези врати да се пръснат (той целия си плаче за боичка де) или да си намеря от някъде 2 леви врати необорудвани в моя цвят L97A - малък прозорец.И сега прерових всички обяви,ама на необорудвани врати цена не намерих( то и оборудвани не че имаше много),интересува ме колко ориентировъчно струват въпросните врати - голи и съответно алтернативния вариант (шкурене,грундиране,пръскане + материали) за 2 елемента,но така,че разликата да не е МНОГО видима - в смисъл прилично боядисване.Мерси!

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 29 дек 2007 10:15

До преди няколко месеца на Г2 необорудваните врати(предни) вървяха по 100 лв , оборудвани 130 лв !!! Боясисване зависи вече от майсторите и фирмите от 100 до 200 лв на детайл (според качеството )

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Съб 29 дек 2007 17:18

:036: оуеуе,добре де не е ли адски много 100 кинта за гола врата секънд хенд?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”