VW ключодържатели
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dpop написа:След вчерашната ми среща с GOLF в мен остават 28 ключодържателя, от които са запазени 12 броя съгласно списъка по-горе. Днес ще бъда на тържеството организирано от dobrinb : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight= .
Сакам 1

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Нова Година, нов късмет.
Мога да зарадвам желаещите да се сдобият с ключодържател, че се навих да направя продължение, но с малка серия. Бях заявил, че се отказвам от по нататъшна организация, но не можах да устоя на множеството ЛС и колеги писали в темата
.
След проведени разговори с отговорни лица от Клуба за финансите и със Станислава, чиято фирма ги изработва се разбра, че може да се поръчат 20 броя допълнително, на същата цена.
Това обаче трябва да се организира до 17.януари, като заявите, потвърдите желанието си и посочите бройката тук, по начина който се установи като практика до сега. Тоест ще направя списък, който ще спре до запълването на бройката - 20. Пропусналите този срок могат да разчитат някой да се откаже или да забави заплащането, но ще направя допълнително пояснение, когато му дойде времето. Начина на заплащане се запазва: по банков път или лично на мен. Няма промяна в адреса на който се намирам, а така също и на телефоните. Няма да изпращам с "Еконт" или др. подобни фирми на колеги които са извън София, но с удоволствие ще дам на колеги които биха се ангажирали да им(и са ги платили) ги занесат или бих оставил на тези които са ми по път когато пътувам за Варна(по магистрала Хемус).
Започвам списъка с колеги, които са ми писали на ЛС или в темата, като моля да бъда извинен ако съм допуснал неточност или съм пропуснал някой/нещо.
1. bobo 7 - 1
2. Hertz - 2
3. creon - 2
4. GOLF5_ABT -
5. Lshcho -
6. apchih - 4
7. Junior - 1
8. beastyboy -
9. pokeer - 3
10. Winner - 1
11. alexkoleff - 2
12. caco - 2
13. Malok - 1
14. Maki - 1
15. paralesko - 1
Бройката е повече от 20, затова ще очаквам да получа до 17.00 ч. на 16 януари потвърждение или отказ, след което ще приема, че тези които не са го направили се отказват.
Напомням на Kentavar-1, Brembo-1, Saiman-1, flash-2, greda-1, maniaka-1, zemonC4455XP-1 и 4oroi4o-1, че все още държа при себе си платените от тях ключодържатели и ще очаквам да ги вземат в най-скоро време.

След проведени разговори с отговорни лица от Клуба за финансите и със Станислава, чиято фирма ги изработва се разбра, че може да се поръчат 20 броя допълнително, на същата цена.
Това обаче трябва да се организира до 17.януари, като заявите, потвърдите желанието си и посочите бройката тук, по начина който се установи като практика до сега. Тоест ще направя списък, който ще спре до запълването на бройката - 20. Пропусналите този срок могат да разчитат някой да се откаже или да забави заплащането, но ще направя допълнително пояснение, когато му дойде времето. Начина на заплащане се запазва: по банков път или лично на мен. Няма промяна в адреса на който се намирам, а така също и на телефоните. Няма да изпращам с "Еконт" или др. подобни фирми на колеги които са извън София, но с удоволствие ще дам на колеги които биха се ангажирали да им(и са ги платили) ги занесат или бих оставил на тези които са ми по път когато пътувам за Варна(по магистрала Хемус).
Започвам списъка с колеги, които са ми писали на ЛС или в темата, като моля да бъда извинен ако съм допуснал неточност или съм пропуснал някой/нещо.
1. bobo 7 - 1
2. Hertz - 2
3. creon - 2
4. GOLF5_ABT -
5. Lshcho -
6. apchih - 4
7. Junior - 1
8. beastyboy -
9. pokeer - 3
10. Winner - 1
11. alexkoleff - 2
12. caco - 2
13. Malok - 1
14. Maki - 1
15. paralesko - 1
Бройката е повече от 20, затова ще очаквам да получа до 17.00 ч. на 16 януари потвърждение или отказ, след което ще приема, че тези които не са го направили се отказват.
Напомням на Kentavar-1, Brembo-1, Saiman-1, flash-2, greda-1, maniaka-1, zemonC4455XP-1 и 4oroi4o-1, че все още държа при себе си платените от тях ключодържатели и ще очаквам да ги вземат в най-скоро време.
Последна промяна от Dpop на Пет 11 яну 2008 15:06, променено общо 1 път.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Winner25 написа:Dpop написа:10. Winner - 1
Ако това съм аз - потвърждавам.
И това ли е сметката?Ето и банковата сметка и БУЛСТАТ:
"Първа инвестиционна банка" АД, клон Витоша
IBAN BG57FINV915010BGN0L2C4
BIC FINVBGSF
"Клуб на привържениците на Фолксваген в България"
БУЛСТАТ 175251409
и колко пари трябва да преведа

Сметката на Клуба е същата, няма промяна.
Цената няма промяна - 5,50 лева
Относно превеждането на сумата, нека това да стане след 17 януари. Най-добре е да се направи от клон на същата банка, ако ще се извърши от друга банка, питайте предварително за казмера на комисионната. След извършването на превода, това ще трябва да се посочи и в темата.
В деня, който предложих за последен за потвърждаване/записване ще болдна и оцветя в синьо в списъка никовете на колегите които са го направили.