juve написа:...Айде ако някой има какво да ми обясни , че да се почуствам и аз малко човек , че има разни такси и данъци , които не са видими ( от мен ) или нещо такова...
juve написа:...
Аз не виждам разлика между 300евро и 600 лева Question
trunner написа:Не знам как е в Пловдив, но в Силистра, колкото и странно да звучи, цените на абсолютно всичко (храни, облекла, техника, услуги...) са силно и разбира се изкуствено завишени.
musura написа:trunner написа:Не знам как е в Пловдив, но в Силистра, колкото и странно да звучи, цените на абсолютно всичко (храни, облекла, техника, услуги...) са силно и разбира се изкуствено завишени.
Аз пък седя и си чета по форумите за недоволните клиенти и се чудя, аджеба, как никой не се сети да направи един магазин с нормални цени, а не с "изкуствено завишени"Ето колегата trunner, ако е пич, още утре ще отвори един магазин с "нормални" цени и ще избие рибата в Силистра, всички останали ще фалират, защото неговите цени ще са най-добрите. Какво сложно има в това?
VW_FEN написа:Абе много ми е интересно как винаги, когато някой иска да стане за нещо, другите веднага го дърпат надолу да си седне обратно на мястото... такива сме българите
juve написа:не вярвам , че при нашият стандарт складирането , охраната и разпространението на една стока струва 20 - 30 % повече отколкото в Германия например .... и като погледнеш внимателно - как пък във всички ОНЕЗИ тая работа струва еднакво , а у нас толкова ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта