Спукан картер, двигателя май замина, какво правим :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
Спукан картер, двигателя май замина, какво правим :(
Ще се разплача...В прекрасния ни капан (центъра на прекрасния ни Пловдив) слизам си от един бордюр и БАААМ в една дупка и съответно съм спукал картера. Реших да измина кратко разстояние да не оставям колата посред нощите на улицата. Явно е било прекалено много. Сега на скорост колата на крик и колелото не се върти
Явно май съм спекал цилиндрите вътре за двигателя. Става въпрос за 5 (пет, да) цилиндров двулитров двигател а колата е пасат 84 (пасат -2). Някакви идеи за нов двигател ?

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:51, променено общо 1 път.
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Хич си го не давам... ще ти излязат през носа сега тези няколко метра/км... да беше викнал приятел да те задърпа!
Сега отваряш, най-вероятно все що е лагер вътре ще е станало на стопилка, шлайфане на колянов вал, може би и разпределителен, лагери на паразитен вал...
Ако решиш да не го правиш свиркай да го взимам за части
Сега отваряш, най-вероятно все що е лагер вътре ще е станало на стопилка, шлайфане на колянов вал, може би и разпределителен, лагери на паразитен вал...
Ако решиш да не го правиш свиркай да го взимам за части
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
OldSchoolPassat написа:Имате ли представа колко би ми излезнал подобен ремонт ? И другия въпрос е, какъв друг двигател може да се вземе, един приятел каза, че можело от BMW, кой е по-евтиния вариант според вас ?
Хъх... БМВ... тоя твоя приятел го черпи една бира да си напълни устата да не ти пуска лоши мухи
Болт-он можеш да сложиш от всяко старо Ауди 5-цилиндрово
Инак колко ще ти излезе - то това си е направо основен ремонт... като ще отваряш мотора , смени му сегментите поне и Т.Н. ... предполагам доста по-евтино ще ти излезе да вземеш друг двигател.
В момента се продаваше от едно Ауди и един 5-цилиндров дизел
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:OldSchoolPassat написа:Имате ли представа колко би ми излезнал подобен ремонт ? И другия въпрос е, какъв друг двигател може да се вземе, един приятел каза, че можело от BMW, кой е по-евтиния вариант според вас ?
Хъх... БМВ... тоя твоя приятел го черпи една бира да си напълни устата да не ти пуска лоши мухи
Болт-он можеш да сложиш от всяко старо Ауди 5-цилиндрово- двигателя е един и същ, имат и 2,3 ако ти се ще още малко повер...
Инак колко ще ти излезе - то това си е направо основен ремонт... като ще отваряш мотора , смени му сегментите поне и Т.Н. ... предполагам доста по-евтино ще ти излезе да вземеш друг двигател.
В момента се продаваше от едно Ауди и един 5-цилиндров дизел
Честно казано предпочитам нещо 1.8, бензин при всички положения заради газовата уредба и тн. Май наистина ще ти го давам за части двигателя и ще се взима нов. Ако искаш ми остави skype, icq, msn ако имаш на лични да си пишем ?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
OldSchoolPassat написа:Май биелите не са изкривени и ще минем с нови лагери и пиленеТака и така ще се вади двигателя почват да ми се въртят някакви перверзни идеи в главата за боядисването му
Щом ти се занимава...
То крива биела при блокиране от липса на масло няма как да се полу4и
Снимай ремонта или поне изтеклите лагери, може да е интересно
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”