Мнение за Skoda Favorit?
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
diesel
ох ох гледам искат ви се дизелчета 

Re: diesel
WasteLand_TD написа:ох ох гледам искат ви се дизелчета
ne turbodizekcheta i na prolet shte imam, dano samo e VW, che i drugi mi se vartiat iz glavata
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
mladvampir написа:WasteLand_TD написа:ох ох гледам искат ви се дизелчета
ne turbodizekcheta i na prolet shte imam, dano samo e VW, che i drugi mi se vartiat iz glavata
Пък ако може и директни, без предкамера (а не като мойто

rmk написа:mladvampir написа:WasteLand_TD написа:ох ох гледам искат ви се дизелчета
Пък ако може и директни, без предкамера (а не като мойто) ...

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
От Фелиция нататък започва качеството на Волксваген, въпреки, че и при нея има двигатели от старата Шкода (1.3 68кс.)
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах Фелиция '95. Фелицията е нещо като фейслифт на Фаворита, като конструкция, окачване, двигател и т.н. са почти еднакви. Поне с последните Фаворити. Бих искал да кажа, че Фаворита няма абсолютно нищо общо с лада самара. Нямат общи части. Двигателя е на базата на този на японката, но е по-надежден. Частите не са скъпи, специално на Фелицията са сравними с тези на Голф 2.. Моята я купихме нова от Еуратек, продадох я на 140 000км за 3000лв преди 2г. За това време сме сменили амортисьори (около 400лв общо 4-те, Sachs), бензинова помпа на ДВГ (40лв, може би има нещо общо с това, че колата се караше само на газ), външни карета, делко и чукче... Мисля че това са нещата за тези км, като цяло сме нямали проблеми нито с ДВГ нито с нещо друго. Гние по калниците, и отзад по капака на багажника. Ако ще взимаш Шкода, бих ти препоръчал да я закараш при преглед при Сашо от младост - човека се занимава само с такива коли и е цар на Шкодите. Може да я разглоби и сглоби със затворени очи. Ако те интересува ще ти дам телефона му, но от 2г не съм ходил (откакто продадох Шкодата
) Аз съм много доволен от него, и работи много евтино.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
SkyWalker написа:От Фелиция нататък започва качеството на Волксваген, въпреки, че и при нея има двигатели от старата Шкода (1.3 68кс.)
..58кс е.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”