Старт от скрап
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Triph4z3 написа:Така се набутваш повече колега за 4500 можеше да вземеш перфектен голф 3. като гледам даже не е завършена грубо бих го казал 10000 а за 10000 има добри коли ... колегата продаваше колрадото за 9800лв . мисля колата свети. Но щом имаш мерак продължавай подкрепяме те. !
да не би голф 3ката е по добра от направената от човека 2ка

Според мен в началото е знаел какви пари горе долу ще заминат , а те винаги са доста , но гарантирам тази кола ще го кефи доста повече даже ако беше си взел 4ка

- Harry
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте.
По предварителни изчисления колата трябваше да ми излезе около 4000лв. Сега мисля, че ще е около 6500.
Имам много работа и за момента не върша нищо по Голфа. Надявам се Януари месец да продължа и даже да я завърша горе-долу.
Относно 10-те хиляди лв. за Корадо, честно, не ми се дават. Двойката ми е любимата кола. И винаги имам по една, независимо от другите коли
По предварителни изчисления колата трябваше да ми излезе около 4000лв. Сега мисля, че ще е около 6500.
Имам много работа и за момента не върша нищо по Голфа. Надявам се Януари месец да продължа и даже да я завърша горе-долу.
Относно 10-те хиляди лв. за Корадо, честно, не ми се дават. Двойката ми е любимата кола. И винаги имам по една, независимо от другите коли