Уникална БГ простотия....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Сря 28 ное 2007 10:56

Vlad777 написа:На предния капак на голфа пише с огромни букви, издълбани с пирон: КУР :?

На колегата (от офиса!!! ) тука ( Дианабад ) написаха пак с големи букви КУР

Последна промяна от Madj0 на Сря 28 ное 2007 11:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 28 ное 2007 10:59

Madj0 написа:
Vlad777 написа:На предния капак на голфа пише с огромни букви, издълбани с пирон: КУР :?

На колегата тука ( Дианабад ) написаха пак с големи букви КУР
кои е колегата?

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 28 ное 2007 11:48

Споко. Тепърва, ше има расистки прояви .... Човек, иска не иска става расист при тия условия дет са се заформили ... mhihi mhihi

miroslavg111
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Съседи-идиоти

Мнениеот miroslavg111 » Пон 31 дек 2007 14:51

Съседи-идиоти има на всякъде.
От около година живея в нов блок в Младост 3, който все още не е напълно заселен.
Първоначално ми ожулиха предния капак, решетка и броня с куфражно платно. Полицаите едва ли не ми се изсмяха като звъннах на 166. Щом съм имал каско нямало нужда да идват - добре че застрахователят плати ремонта.
Преди няколко дни намерих фасове, изгорели кибритени клечки и пепел от цигари по тавана на колата.
Тази сутрин направо полудях като видях кървави храчки по колата.
Изображение
Прави ми впечатление обаче че мизериите са когато спра под едни и същи тераси до блока. Улицата ни е доста натоварена, местата са кът, така че спирам колата където има място.
Разходих се през съседите от редичката - да им покажа снимките и да 'споделя болката'. Повечето изразиха съчувствие и споделиха подобни проблеми. Само един се държа като дървар. Почти съм сигурен че е той. До скоро караше един доста очукан Голф 2-ка, но я продаде и сега няма кола. Иначе много щеше да плаче...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 15 ное 2008 17:15

и аз да си кажа болката...посред бял ден задната емблема.....ей сега я видех и ми дожаля за иначе много красивото ми голфче :evil:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 15 ное 2008 17:17

Тази нощ някой счупил рамото на задната чистачка на колата на жена ми и го захвърлил до нея.
Ново рамо с нова чистачка - 114лв
Честито! :evil:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 15 ное 2008 17:23

Аз да ви споделя простотията на "селяците" в София .Селяци щото манталитета им е такъв , а иначе незнам от къде са и не ме интересуват . Таааа нанесе се въпросното семейство сравнително скоро в блока и вчера въпросната жена от "интелигентното" семейство , която е на 35-40 г. започна да замеря с огромни ябълки паркирал автомобил на съседа й (съответно и мой съсед) , който междо другото живеее точно вратата срещу тяхната . В резултат на което ламарините на пасата са изкривени както на капака , така и на тавана . Акцията била понеже спрял зад колата й , а човека си каза , че е за малко . Колко трябва да си прост и ограничен да правиш подобни мизерии. Ако тая ми уцели колата по подобен начин и тя и мъжа й и детето им ше ядат бой всеки ден . Въпросното дете , което явно е просто колкото родителите си наскоро се опита да уцели минаващ човек пред блока с БУРКАН пълен с вода . Размина му се на човека .

Съседа ми обаче се оказа доста спокоен (живееее в блока от построяването му ) и за сега не иска да предприема никакви мерки . :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 15 ное 2008 17:28

споко щеха да ме утрепат в градината с буркан с лютеница,и тва откак напрайха новия блок до нас деба,ох само да го пипна кой е,аз се развиках-ама мълчание...

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 15 ное 2008 17:32

То не е дали е селяк или простак или каквото и да било.Простата човешка завист и злоба.Не мога да си обясня що за човек трябва да си за да отидеш и да надраскаш колата на съседа си защото той може да си позволи по нова и по хубава кола от теб :(((
Моята е деряха, плюеха и пукаха гумите около месец и после им писна :)
А за капак на всичко се стигна и до там, че трябваше да спукам веждата на един наемател във входа защото беше решил, че му спирам на мястото и ме подпираше.
Малки и зли хора, не искам даже да мисля за такива същества

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 15 ное 2008 19:46

Такива само бой ги оправя. Ако ги добараш... Това са хора с акъл на пиле. На тях колкото и да им приказваш, няма да те разберат.

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Съб 15 ное 2008 20:00

И на моята жена и пуканаха четирите гуми на корсата. :(
Защо, не е ясно защото беше спряна на разрешено за паркиране място , без да пречи на никой.
Ама може и да ги барна някой ден.
Аз съм като едно възмездие, след като хванах домашните крадци в къщи и сега са в дранголника, на всеки му идва реда рано или късно. :twisted:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 15 ное 2008 22:50

Хах , колеги , кефите ме с тези противоречия .... хем не понасяте анонимните вандали , решили с повод или не да "накажат" колата на "виновните " ( според тях де .... ) , хем повечето от вас никак не говорят за законови методи за решаване на проблема , ами са готови да прибегнат със същите методи като контра мярка ...... интересно явление .... :wink:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 15 ное 2008 23:05

juve написа:Хах , колеги , кефите ме с тези противоречия .... хем не понасяте анонимните вандали , решили с повод или не да "накажат" колата на "виновните " ( според тях де .... ) , хем повечето от вас никак не говорят за законови методи за решаване на проблема , ами са готови да прибегнат със същите методи като контра мярка ...... интересно явление .... :wink:

Кой закон ? Ти към кого би се обърнал ако изпаднеш в такава ситуация?
Дали ще впечатлиш някой с нищожната си драскотина на лявата половина на колата ?

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 15 ное 2008 23:06

juve написа:Хах , колеги , кефите ме с тези противоречия .... хем не понасяте анонимните вандали , решили с повод или не да "накажат" колата на "виновните " ( според тях де .... ) , хем повечето от вас никак не говорят за законови методи за решаване на проблема , ами са готови да прибегнат със същите методи като контра мярка ...... интересно явление .... :wink:

Ами какво да ти кажа колега... има една поговорка...
"Каквото почукало... и сто тояги са му малко" ;)
:D

Потребителски аватар
vaskoniracing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoniracing » Съб 15 ное 2008 23:34

3а какви 3акони става дума след,като куките ми се смеят, а след това се оказа и че колата била прашна и нямало да има резултат от самите отпечатьци.Не ми се и споменава,че ме разпитваха и мен след това,но... :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”