Весело Посрещане на 2008 !!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:56, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Скьпи приятели искам да ви пожелая няколко нещица за предстящата 2008 година-Бьдете здрави вие и вашите семейства и вашите близки за да имате сили да се борите с всичко!Бьдете влюбени в човека до вас защото само любовта дава крила!Бьдете себе си повече от всякога защото аз ви познавам и знам колко красиви и добри сте когато сте истински!Пожелавам ви още да намирате сили да отстоявате позициите и достойнството си пред всички и пред всичко защото само така ще се чувствате пьлноценни!Обичайте всички и всичко и се радвайте на всичко което имате!Пожелавам ви кьсмет и успех вьввсяко ваше начинание!Пожелавам ви много радост и много усмивки!Пожелавам ви сбадване на най-ськровенните ви мечти-никой не го заслужава повече от вас!И не на последно място -не забравяйте родителите си близките и приятелите си защото докато тях ги има всяка сутрин когато се будите ще се будите с мисьлта че някой ви обича!ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
хубави думи ма дано не останат само такива требе реализацияGOLF-GTI написа:Скьпи приятели искам да ви пожелая няколко нещица за предстящата 2008 година-Бьдете здрави вие и вашите семейства и вашите близки за да имате сили да се борите с всичко!Бьдете влюбени в човека до вас защото само любовта дава крила!Бьдете себе си повече от всякога защото аз ви познавам и знам колко красиви и добри сте когато сте истински!Пожелавам ви още да намирате сили да отстоявате позициите и достойнството си пред всички и пред всичко защото само така ще се чувствате пьлноценни!Обичайте всички и всичко и се радвайте на всичко което имате!Пожелавам ви кьсмет и успех вьввсяко ваше начинание!Пожелавам ви много радост и много усмивки!Пожелавам ви сбадване на най-ськровенните ви мечти-никой не го заслужава повече от вас!И не на последно място -не забравяйте родителите си близките и приятелите си защото докато тях ги има всяка сутрин когато се будите ще се будите с мисьлта че някой ви обича!ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
пп тва за любовта баце не съм съгласен те такова животно нема
Върни се в “ОФФ-Топик - други”