Здравейте колеги от Ст.З.!
Искам да ми предложите някакъв подходящ доставчик на интернет за Ст.З.,квартал Трите Чучура под Билла.Държа да е стабилен,скоростта не е от огромно значение,но да е около 100 килобайта/сек.БТК отпада като алтернатива,защото нямам стационарен телефон.Ако може и да нещо около 20 лв...че излишни пари никой няма....
Благодаря!
Интернет в Стара Загора? Провайдър?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай при CTC много съм довлен от тях.!
http://ctc-bg.net/
http://ctc-bg.net/
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
За CTC не съм чул нищо хубаво. Аз съм на Интернет груп. Има тарифа на 23лв. с която скороста ти е 320кб/с и отделно има вътрешен сървър от където може да се тегли с 770кб/с.
За 16 лв скороста е 80кб/с и 200 от вътрешния.
Интернета си е стабилен. Като изключим, че от време на време спира. Обикновенно когато вали по силно.
Интернета си е стабилен. Като изключим, че от време на време спира. Обикновенно когато вали по силно.
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
Калоян Кирилов написа:За CTC не съм чул нищо хубаво. Аз съм на Интернет груп. Има тарифа на 23лв. с която скороста ти е 320кб/с и отделно има вътрешен сървър от където може да се тегли с 770кб/с.
Слагай си на ИГ за 23 лева и недей се занимава с глупости тея СТС или пък ония умрелия Орбинет ги остави слагай ИГ и тва е вси4ко е ток и жица.

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
само Интернет Груп.смених сума доставчици и да ти кажа честно от тях бях най доволен.сега съм на БТК .едно че е скъпо друго че понякога нет-а им е отврат.пускам да тегля нещо и не мога да отворя нищо в нет-а след това.ИГ си имат хостинг от които теглиш доста бързо .а и до колкото знам е най-евтината алтернатива.17 кинта месечно.ако не го знаш къде се намира лс.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Калоян Кирилов написа:За CTC не съм чул нищо хубаво. Аз съм на Интернет груп. Има тарифа на 23лв. с която скороста ти е 320кб/с и отделно има вътрешен сървър от където може да се тегли с 770кб/с.
Точно така Даже като го изпуснат/нетя де/ почвам да тегля от локалния даже с 3-4000кб с
Интересно е обаче и че онзи ден един приятел си пуснал нет на Кейбълтел и за 10-12лв теглеше от замунда с 120-130 кб Така че и те може да са някаква алтернатива
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Все съм чувал и чел мнения,ама този пост направо ме хвърли в отчаяние.Как въобще ти мина през главата такова нещо.Ама оптимисти колко щешSmoke написа:само Интернет Груп.смених сума доставчици и да ти кажа честно от тях бях най доволен.сега съм на БТК .едно че е скъпо друго че понякога нет-а им е отврат.пускам да тегля нещо и не мога да отворя нищо в нет-а след това.ИГ си имат хостинг от които теглиш доста бързо .а и до колкото знам е най-евтината алтернатива.17 кинта месечно.ако не го знаш къде се намира лс.

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
естествено че не можеш.ИГ ми спираха нет-а при по-силни бури .пак плащах 17 кинта.БТК ми го спират когато си поискат а ако не то тегля от дата с 3 кб/сек през 2 3 вечери
идва към 50 60 кинта с телефона.къ мислиш от кое съм по-доволен.приятел щяха да се съдят с БТК поради същите причини ама осъзна че нямат шанс просто.пича пита за нет хем евтин хем бърз.аз му казвам какво е положението при мен сега на БТК.а ИГ напоследък дочувам че връзката е подобрена и няма проблеми със спирането(от същия този приятел които искаше да съди БТК)...

-
- Автомобил:
- Двигател:
driver написа:БТК
БТК ЙОК,щото нямам теуефон....Благодаря колеги,значи изборът се свежда до 2-те компании.То на мен доунлоад скорост не ми трябва...и малката тарифа ме устройва.Нетът ми трябва колкото да поддържам разговори и да се информирам ко стаа по света и у нас,а да и да чета форума

КАто гледам ще са ИГ.
НЯкаква инсталационна такса имат ли?
Гледам сега сайта на ИГ...това да не е само dial-up мрежа?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_ написа:driver написа:БТК
БТК ЙОК,щото нямам теуефон....Благодаря колеги,значи изборът се свежда до 2-те компании.То на мен доунлоад скорост не ми трябва...и малката тарифа ме устройва.Нетът ми трябва колкото да поддържам разговори и да се информирам ко стаа по света и у нас,а да и да чета форума
КАто гледам ще са ИГ.
НЯкаква инсталационна такса имат ли?
Гледам сега сайта на ИГ...това да не е само dial-up мрежа?
Ами иди при ИГ и после се жалвай че постоянно нямаш нет.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”