Светна ми лампата ЗА AIR BАG-a
- komitov
- Автомобил:
- Двигател:
Светна ми лампата ЗА AIR BАG-a
Здравей те от скоро съм във форума макар колата да я имам от 7-8 месеца.Светна ми лампата за AIR BAG-a и аз направо в Автотрейд Варна от там спецовете из4истиха грешката.На другия ден отново светна,този път казаха 4е трябва да се смени лентовия кабел под волана.Купих новия но като го смених сега ми казаха 4е трябва да се смени AIR BAGA-a на волана,колата няма удар,кажете ми каде да отида в Варна на ВАГ-КОМ.Защото ми писна от тези в Автотрейд там я карат по теория на вероятности те (може да е от това ама може и от друго). Голф 4 TDI-99г AHF Предварително ви благодаря ако някой може да помогне.
- menkata123
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм ммного сигурен дано и други колеги да се изкажат, но при проверка с VAG-COM имаше нещо да се внимава като се тестват контролери на еърбега и то само определен номер на контролера.
Съобщението което излиза е:/Potential fix for the long-standing 6Q0-909-605-A Airbag Problem/ ако се направи тест пренебрегвайки това съобщение почва да свети лампата .но това е само при контролери с този номер.
Съобщението което излиза е:/Potential fix for the long-standing 6Q0-909-605-A Airbag Problem/ ако се направи тест пренебрегвайки това съобщение почва да свети лампата .но това е само при контролери с този номер.
с
и примен беше така. оказа се една букса/червена/ точно зад самия еар бег.беше се разпоила
- komitov
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема със AIR BAG-а решен , почистих предпазителите в/у акумолатора както ме посаветва колегата Vladko за което му благодаря, изчистих грешката и за сега всичко е ок. И какво излезе накрая,че съм купил лентов кабел напразно заради тези от Автотреид така че колегите които имат намерение да ходят там да имат едно наум.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
komitov написа:Проблема със AIR BAG-а решен , почистих предпазителите в/у акумолатора както ме посаветва колегата Vladko за което му благодаря, изчистих грешката и за сега всичко е ок. И какво излезе накрая,че съм купил лентов кабел напразно заради тези от Автотреид така че колегите които имат намерение да ходят там да имат едно наум.
Браво пак на Vladko пак помага и аз съм имал проблеми и Vladko ми помогна хвала на такива като него

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”