честита ви нова година на всички !!!
днеска забелязах следния проблем, бях спрял пред вкъщи , качих се замалко като оставих голфеца да бачка , връщам се и кво да видя аха да огасне , тресеше целия, оборотомера показваше 200 оборота , това ми се е случвало и друг път ама до сега не бях му обръшал внимание , значи появява се като свия волана повече в дясно(така го бях оставил свит в дясно) , някои може ли да помага това проблем ли е на някои случвало ли му се е такова нещо

въпрос за хидравликата
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
След като завиеш пълен десен или пълен лев, товареш хидравликата на волана, ако си на газ, мисля че е нормално да ти изгасне колата, ако си на бензин падат малко оборотите.
Мисля, че хидравликата гълта много ток и динамото не-може да смогне, да компесира за момент консумацията на ток /при мен-акумолатора ми е заминал, движа се на газ-може и от това да е, на бензин нямам проблем/.
Мисля, че хидравликата гълта много ток и динамото не-може да смогне, да компесира за момент консумацията на ток /при мен-акумолатора ми е заминал, движа се на газ-може и от това да е, на бензин нямам проблем/.
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
ток ше гълта ако е електрическа хидравлика като на пежо 106 от по новите примерно.а за нормалните хидравлики съм чувал че на завъртян пълен не требеко да седят повече от 15 сек. тоя проблем с падането на оборотите е от тва че на пълен хидравликата прави най-високо налягане и така затормозява двг ама чак пък за гаснене .за газ незнам ама на бензин требе да паднат оборотите най много с 50 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”