Специално за радио "Ереван" ББ сподели:
- И тази година както винаги досега бяхме определили месеците Юли и Август като най-подходящи за снеговалежи, тъй като поради високите температури през тези месеци снега не се задържа повече от 5-10 минути и снегопочистването е много евтино и лесно.
Не повярвахме на прогнозите на БАН за обилни снеговалежи през зимата, тъй като е добре известно, че БАН е казионна организация изцяло контролирана от враждебното на кмета на София правителство на Република България.
В този смисъл подчертавам, че снегът не ни е изненадал, ние винаги очакваме подли ходове от нашите опоненти. Както знаете аз се справих с Румен Гайтански, така че разбирате, че този път някой друг ми е виновен.
След като предизборно обещавах да оправя проблема с боклука на София, виждате, че проблема е оправен, поне докато сметището в Суходол не покрие и най-високите комини.
Не се съмнявайте, че ще намеря също толкова добро решение и на проблема със снегопочистването... Например обмислям да пусна ТИР-ове да поразтъпчат снега по централните улици.
няма такъв сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги едно немога да разбера, как улиците в студентски и дървеница се чистят и има ефект (преди 30мин. видях 5 снегорина там), а цариградско, ботев, сливница и всички възлови улици и булеварди тънат в сняг! При всичко това, че бяхме 5 коли на цариградско преди 20 мин. карахме с по 20 км
Общо взето положението в целия център може да се обобщи така - шок и ужас 

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
jetttlii написа:3 пъти спирах че ми се замръзваха чистачките
И аз спирах, но точно защото стъклото се подгряваше от парното, леко разводнения от топлото стъкло сняг се лепеше по чистачките, а ледения вятър го заледяваше и чистачките умираха
е за това не се бях сетил, по принцип зимата парното ми духа само на предния джам, иначе както и колегата по горе писа освен по чистачките леда беше навсякъде по стъклото където не се чисти
Върни се в “ОФФ-Топик - други”