а м/у другото и на мен ми замръзнаха чистичките и беше отврат

Plehi написа:Айде като последен прибрал се![]()
От Младост до Сухата река го взех за скромния един час![]()
Навън не е толкова студено само -4 е,но гадния вятър прави големи пакости.Дори на фаровете има6е лед,който с лека ръка не би се махнал..."цариградското" е в критично положение...видях един снегорин беше пуснал аварийки и шофера си папаше вечерята
ама се пързаля много добре зад дома любим има кортове и се попързалвам там отвреме на времеPlehi написа:dkalfov написа:ам че аз до тази зима осфен камион(тунелен) не съм карал друго у снегМилослав написа:Ама за какво е тази тема, колеги?
Някои от вас за първи път ли виждат сняг?
За първи път ли карате в зимни условия?
На мен лично ми е за първи път в толкова обилен снеговалеж
Plehi написа:dkalfov написа:ам че аз до тази зима осфен камион(тунелен) не съм карал друго у снегМилослав написа:Ама за какво е тази тема, колеги?
Някои от вас за първи път ли виждат сняг?
За първи път ли карате в зимни условия?
На мен лично ми е за първи път в толкова обилен снеговалеж
“Война” между полицията и снегорините за почистването на София
02 януари 2008 | 00:43 | Фокус
София. Почистването на столицата от снега и осигуряването на движението тази нощ по улиците на София се превърна в своеобразна “война” между шофьорите на снегорини и полицията. Това установи репортерска проверка на екип на Агенция “Фокус”. В този час София е почти напълно непроходима за движение заради снега, заледяванията и непочистените улици. Огромни са проблемите както в центъра, така и по изходите на града. Над две педи сняг има на места по улиците на София. В крайните квартали в полите на Витоша са се образували и преспи. Тежко е положението в столичния квартал “Редута”. Почти напълно блокирано е движението и в района на ВМА. Единственото, което спасява софиянци в момента, е късният час и нулевият трафик в нощта след празниците.
Задръстените улици обаче блокират движението и на колите на Бърза помощ, а ако се наложи и на полицията, и на пожарната. Много от снегопочистващата техника, която обикаля на улиците на града, обаче не чисти. Снегорини се разхождат с вдигнати гребла и под предлог, че не е създадена организация и не им е казано къде да почистват, само обикалят по улиците на града. Други шофьори се оплакват, че паркирани коли по улиците им пречат и няма да чистят, докато тези автомобили не се махнат. Има и шофьори, които пък са недоволни, че е трябвало да излязат на работа точно тази нощ и са се заканили, че няма да изриват снега, а само ще хвърлят луга. Спорове има и за това дали почистването на крайните квартали, изходите към магистралите и околовръстните шосета не е работа на служителите на фонд “Републиканска инфраструктура”.
Muncho написа:Бтв.. ето тук http://217.18.242.202:1024/ може да гледате до къде е стигнал снеговалежът
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта