Аз, след снощния дрифт с ваското1 съм доволен от гумите Само дето ми замръзна ръчната И едно видео (3.5MB) заснето с телефона (съжалявам за лошото качество), маршрут: бул. България, НДК, Евлоги Георгиев до кръстовището с бул. Драган Цанков.
Действието се развива към 1:00 вечерта снощи.
Последна промяна от vasstop на Сря 02 яну 2008 11:15, променено общо 1 път.
Егати ужаса! 250 машини били по улиците. От Надежда до Подуене видях точно 1 снегорин. Да не говорим, че 7км ги взех за 45 мин. А пешеходците наистина си ходят където им е кеф, обясни им после, че не можеш да спреш на лед за 1м. Откачена работа е днес!
В Стара Загора в последните 6-7 години такъв сняг не е имало.
Сутринта едвам съм се предвижвал като имате предвид че съм с 4 нови зимни гуми. Никъде нищио не е барнато а в подхода за АМ"Тракия" има Автомобили ама само в канавките и мантинелите!
Не знам за вас, ама аз не можах да си намеря колата сутринта Бат Бойко се изложи, много от централните улици не са чистени, Фритьоф Нансен е вече на едно ниво с тротоара и не знаеш къде е пътя и къде е тротоара (пред мене един Ленд Ровер се качи на тротоара и за малко да отнесе едни хора), Раковски е отъпкан само от колите....Евлоги Георгиев е чистен, но явно май са забравили да сипят сол или пясък и сега е все едно не е чистен..ужас.