А преди малко ми се обади един приятел, който се прибира от Шумен и ми обяснява как през стотина метра вижда как се бутват по 2 по 3 коли, слизат стискат си ръцете, хвърлят броните и продължават... Да се смее ли, да плаче ли човек... Гадна държава!
няма такъв сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Тук при нас в Търговище няма грам почистена улица. Преди малко покарах из града около 40 минути и нито един снегорин не видях... Но си е голям кеф и снега...
А преди малко ми се обади един приятел, който се прибира от Шумен и ми обяснява как през стотина метра вижда как се бутват по 2 по 3 коли, слизат стискат си ръцете, хвърлят броните и продължават... Да се смее ли, да плаче ли човек... Гадна държава!
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Тъкмо се прибирам от разходка из Люлин, преди 1 час имаше солидно количество сняг по "главните пътища", но вече колите са го разтопили и е киша (ако трябва да съм честен на места има пясък, но снегорини нямаше)
Но положението в малките улички е кошмарно
, гледам че 3ма от съседите в съседния блок са се събрали и чистят с лопати
, май това е единственото решение 
, май това е единственото решение - Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
Тука си е тип-топ. горе долу е почистено... Джиткат едни снегорини по пътищата. Баш в центъра не е почистено, ама това да е кахъра
иначе Кърджалийска и Раковска са ги минали. Съединение също. До техномаркет си е чисто. Не видях някви катастрофи, само дето една мома до ДНА както слизаше по съединение по стръмното и за се завъртя на 180 градуса и в другото платно и.... добре че нямаше коли.
Иначе както каза колегата по-нагоре- тука се усеща предимството на сток окачването
И да живеят зимните гуми.
Иначе както каза колегата по-нагоре- тука се усеща предимството на сток окачването
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми отне 30 минути да си разчистя пред вратата и около колата за да мога да я изкарам и още 10 минути да мина 100-ина метра до бул. Европа и още 15 минути да се добера до 4-ти киломерър (и като се замисля през другите дни, когато няма сняг пак за толкова време ми отнема да мина разстоянието) комшията ме ебава че съм бил като снегорин и ще черпи бира да мина и през неговия двор
.
Иначе се радвам на снега както и на факта че спря да вали
.
Дано като се заприбирам да са го позачистили.
Иначе се радвам на снега както и на факта че спря да вали
Дано като се заприбирам да са го позачистили.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
има, имаhilqdarka написа:pacohaker написа:летни гуми + сняг = яко дрифтинг,голямо шоу как ша са прибирам довечера направо незнам
по-скоро е бърнаут щото с тия летни гуми няма тръгване

Върни се в “ОФФ-Топик - други”