Polo-седалка, повдигане по височина?!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
hbnv

Не се вижда и при 174 cm ръст.

Мнениеот hbnv » Вто 01 яну 2008 18:59

Ами аз съм карал 2-3 вида все по-големи коли, едната комби, от които се виждат добре ръбовете не предницата или на багажника и по тях паркираш. Сега на Polo (1996 AEX ) нищо не се вижда от самата кола - така е направена.

Докато свикнеш ще паркираш на 15 сантиметра от бордюра, след половин неусетно година ще паркираш без проблем на сантиметър и половина (усеща се). Дотогава, който е с тебе в колата (жена моя случай) ще ти мрънка (издържа се).

Това си е според мене особеност на модела.

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Re: Не се вижда и при 174 cm ръст.

Мнениеот digigi » Сря 02 яну 2008 10:44

hbnv написа:.....................

Другата ми кола също е комби и се паркира по-лесно от колкото Полото. Просто има много добра видимост. Полото като го покарам малко и бързо свиквам на габаритетите му и нямам проблем, но когато не съм го карал дълго време и после като паркирам някъде, като изляза и гледам паркирал съм на 1,5м. от предната кола mhihi
Абе аз си свиквам бързо като го покарам ама жената все не може да всикне. Тя защото и е много ниска и съвсем нищо не вижда. Та затова и въпросът ми беше дали тази седалка може да се вдигне повече защото ми се струваше че твърде малко и е хода нагоре надолу.
Ама явно са така полотата. То поне компенсират с невероятна лесна маневреност.
Колега "groznika" старото Поло няма нищо общо с следващия модел :!: Както казах някъде по горе едно време с Г2 имах невероятна видимост щото беше високо и ръбато. Ма такива коли вече не се правят. Кво да правим като вече се набляга на дизайна - каквото правят, такова ще караме.... :lol:

yagoda
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот yagoda » Сря 02 яну 2008 11:28

пък на мойто поло, хем е 6n няма ръчка за повдигане на седалката по височина... :( мислех си да сменям седалките с такива от голф 3 примерно... някой да знае дали става?

Потребителски аватар
digigi

Мнениеот digigi » Сря 02 яну 2008 12:57

yagoda написа:пък на мойто поло, хем е 6n няма ръчка за повдигане на седалката по височина... :( мислех си да сменям седалките с такива от голф 3 примерно... някой да знае дали става?

И що не си намериш направо от Поло 6N оригинална :?: По моргите мисля има достатъчно такива мисля... :roll:

yagoda
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот yagoda » Сря 02 яну 2008 14:44

ми що, щото до тая сутрин си мислех че фабрично нямат :)

Потребителски аватар
digigi

Мнениеот digigi » Сря 02 яну 2008 15:21

yagoda написа:ми що, щото до тая сутрин си мислех че фабрично нямат :)

:lol: Дори мога да ти дам идея :idea: Търси си със същата тапицерия(мисля че ще намериш) като твоята и предложи на тея в моргата да ги смениш направо като им доплатиш колкото поискат, поне няма да я купуваш. А седалката се сваля много лесно с една "десятка" ключе само.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”