Здравейте колеги.Честита нова година на всички, живот, здраве, късмет и безавариина година на всички.
Сега въпросчето.Ето пак зимата дойде и голем сняг навале.В Монтана не идвайте.Та помня че май тук четох някаде че някой си правил Отопляемо предното стъкло.Няма го в търсачката.Ако някой има инфо да пише.И другото колко е бендикса като пари.
Отопляемо предно стъкло!ВЪПРОС!??
- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maslinkov написа:Аз ли не съм в час, или вече говорите с кодове? Каква е връзката на бендикса с темата за отопляемо предно стъкло?
Колега, прочети внимателно и ще разбереш

CTaH4o написа:Милослав написа:Кое това бе, колеги?
една хмм джиджавка на стартера
Мисля, че Милослав много добре знае какво е бендикс и къде се намира. От постовете на колегите не става ясно за кое от двете говорят.
За какво ти е отопляемо предно стъкло като там си духа парното. Пресен пример от снощи - запалих колата, пуснах да духа на 2-ра степен на стъклото и включих подгряването на задното ...... еми разледиха се след малко но почти едновременно - т.е. няма според мен да има особена полза от друго подгряване освен от парното.
- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси на всички.Ама пък знам ли.И аз понеже съм виждал с предно отопляемо стъкло.Много по бързо ще става.Половера го дръжим от вън и много кофти сутрин-10 мин да работи пред нас и вече виждам светлината в тунела да потегля.По точно до кат загрее парното.А иначе верно кат ми дигне 90 градуса точно за нема и минута и стъклото е чисто като сълзица.Ама на студено е ужас.Пък си е удобство, не може да отречете.Пуснете един линк към темата за огледалата.
Поздрави на всички
А и ако някой има снимка на двигателя и може да се посочи на нея каде е стартера да ми я пусне.Решил съм сам да си го права.Да се уча че до сега такова не съм отварал. Поло 1.6 АЕА
Поздрави на всички
А и ако някой има снимка на двигателя и може да се посочи на нея каде е стартера да ми я пусне.Решил съм сам да си го права.Да се уча че до сега такова не съм отварал. Поло 1.6 АЕА
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”