andro_ написа:Да прщам лопати по Еконт да се откопаете![]()
![]()
(шегувка
)
За съжаление наистина ми трябва здрава и хубава лопата, но Еконт няма как да дойдат да ми я доставят. Утре ще пробвам да догазя до Практикер и да си купя

MamaMy написа:andro_ написа:Да прщам лопати по Еконт да се откопаете![]()
![]()
(шегувка
)
За съжаление наистина ми трябва здрава и хубава лопата, но Еконт няма как да дойдат да ми я доставят. Утре ще пробвам да догазя до Практикер и да си купя
Syncro написа:К.Одаджийски написа:Това е по Петрохан от 13,30ч. до 18,30ч.
Ходих до София и се върнах.
Иска парола за да се видят
jetttlii написа:Колегите от Пловдив нищо не казвате, ама вия сте модерни с бъгита чистите![]()
![]()
lowrider написа:Хора дайте СЪВЕТ
утре ми се налага да се прибирам към София,някой има ли информация за трасето Шумен(варна) - София?Ще се прибирам със Сеато и сме 5 човека,обул съм го с 4 зимни(5-6мм) гуми,нямам вериги и лопата нито пък пакети с морска сол.Казвайте да се наемам ли,запланували сме го в 10:00 да се тръгва.Родителските тела са твърдо против,но аз трябва да съм на 4ти в София(по възможност с лично мпс).
И още нещо ВАЖНО имам месечна винетка от 8дек 2007ма ,тя важи ли до 8ми януари 2008ма или не?От бензиностанцията ми бяха казали,че важи...
Мерси много предварително,утре ще стана рано да проверя пак всички източници за пътната обстановка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 41 госта