Здравейте.Дойде време и аз да газифицирам.И понеже мисля аз да сия слагам,ще ви помоля за съвет.Мотора е 1600 EZ карбуратор 2Е2
1.каде е по-добре да сложа плочката отгоре или отдлу на карба.Трябва ли да се взимат нови болтове за карба или става със старите и ако не продават ли ги с плочката.Какво има под карбуратора (тампон ли? Незнам) и каде е там мястото на плочката.
2.Може ли да се хване изпаритела за шпилките на дясното бомбе?
3.От карба някаде отзад излиза едно вакуумче което влиза отгоре в пластмасата след въд.филтър и от там управлява клапата дали да тегли топъл или стъден въздух за двигателя.Аз това не го използвам и питам дали ще стане за изпарителя,щото на пръста добре засмуква
Съвет за поставяне
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за поставяне
fourkoa написа:Здравейте.Дойде време и аз да газифицирам.И понеже мисля аз да сия слагам,ще ви помоля за съвет.Мотора е 1600 EZ карбуратор 2Е2
1.каде е по-добре да сложа плочката отгоре или отдлу на карба.Трябва ли да се взимат нови болтове за карба или става със старите и ако не продават ли ги с плочката.Какво има под карбуратора (тампон ли? Незнам) и каде е там мястото на плочката.
2.Може ли да се хване изпаритела за шпилките на дясното бомбе?
3.От карба някаде отзад излиза едно вакуумче което влиза отгоре в пластмасата след въд.филтър и от там управлява клапата дали да тегли топъл или стъден въздух за двигателя.Аз това не го използвам и питам дали ще стане за изпарителя,щото на пръста добре засмуква
1. 2Е2 мисля няма възможност за долна плочка - този филм го има само при Ладите

Ако не се бъркам кой е карбуратора ти трябват само едни шпилки по-дългички за кутията на въздушния филтър - плочката застава между нея и карбуратора.
2. Може.
3. Управлението на клапата топъл/студен въздух е хубаво да я изолираш, да извадиш въздуховода, който води към изпускателните колектори и да блокираш клапата да смуче въздух само от този вход, вакуума мисля ще ти свърши работа.
Успех, няма нищо сложно

- fourkoa
- Автомобил:
- Двигател:
blagodarq
Благодаря "The_Machine"
помогна ми да разсея моите съмнения
помогна ми да разсея моите съмнения
Върни се в “Автогазови уредби”