голф3 Авеню
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
В саита на Зендер е по-различно! За Голф 3!!! Сигурен ли си! Да не е на някоя друга фирма?
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Да, снимай я и отзад, а и виж саита на Зендер, и там Голф-а е доста изчистен, но идеята е друга 

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Прав е колегата, замислял ли си се за нещо по-изчистено?
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Колицата ти изглежда добре гледана ,браво,постарал си се,но според мен задната броня не изглежда никак добре,доста претрупана и разваля линията на колата изглежда ми някак недодялана и не много на място.Също така отстрани е направо празна,изглежда недовършена,помисли за някакъв елегантен праг,който да се вързва с броните /с друга задна /и с предната ти броня,която си е супер.Веждата над предните фарове и маската също не ми изглежда добре,но просто аз си харесвам формата на фаровете на тройката и това скосяване с вежда не ми допада,не знам защо ми навява неприятни асоциации с Деу Нексия,но това си е мое мнение с което никого не обвързвам,щом на теб ти харесва така,все пак колата си е твоя и като цяло се вързва със стила на предницата.Ще се радвам да я видя след допълнителните доработки,които си замислил
:

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
аз като един изявлен критик ще ти кажа кво не му е наред
Значи твоита задна добавка е от голремите и не може да не я боядисаш ,защото ако я оставиш черна както са черни праговете и предната престилка се губи линията ,просто тя е по голяма ,ако пък се пробваш да я остечеш (да я боядисаш до полувината ) ще стане супер селско .Просто боядисаи праговете ,задната и предната престилка,лаисните и броните в горната част може да ги оставиш черни а ако сложиш и вежди на калниците ще стане екстра .
Успех
П.П и да не забравиш да боядисаш мрежите черни щото така са малко тип скара

Значи твоита задна добавка е от голремите и не може да не я боядисаш ,защото ако я оставиш черна както са черни праговете и предната престилка се губи линията ,просто тя е по голяма ,ако пък се пробваш да я остечеш (да я боядисаш до полувината ) ще стане супер селско .Просто боядисаи праговете ,задната и предната престилка,лаисните и броните в горната част може да ги оставиш черни а ако сложиш и вежди на калниците ще стане екстра .
Успех

П.П и да не забравиш да боядисаш мрежите черни щото така са малко тип скара
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
zemon_Golf3_C4711PB написа:мерси за съвета ти,аз така и ще правя но ще изчакам да мине зимата и тогава за да не го потроша това отзат иначе имам прагове ама лайсни все още ако знаеш някой да продава ми кажи
ми най добре е да потърсиш някои втора ръка да ги огледаш и ако са читави и ти харесат да ги вземеш,монтажа е елементарен.иначе като фирма аз съм ги взимал моите неща от Сиджо-много хора го хулят аз пък съм доволен и като цена и като качество ако се навиеш отиваш на бул.Бъзкресение там му е магазина и си харесваш квото искаш мога и тел да ти дам .
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател: