Става въпрос, че пасата ми има на покрива две антени едната стандартна а другата е същата като основа но е дълга около 5см.Един мой познат има корадо пак с две антени, но и той не знае за какво е втората.Не можах да намеря в търсачката повече инфо.
Някой има ли представа за какво е втората антена?

Антена на Б5
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
KGL написа:Като стана въпрос за антени, препоръчайте ми хубава антена защото оригинална нещо не работи както трябва, губи станции, има много шум. Проблема не е в тунера, пробван е на друга кола.
Най-вероятно проблема ти е в антенния усилвател (намира се в основата на антената). Аз моя такъв проблем го реших с купуването на антена за 2-3 лв., която се лепи отвътре на стъклото. Не е идеалното приемане, но е по-добре от нищо. Пък и за тия пари ...
- LORD KilleR
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AAU 1993
- LORD KilleR
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AAU 1993
Буксата е стандартна така наречената "Евро- букса" тя е на всички автомобили произведени в Европа т.е. влиза мъжко и женско без проблеми към всеки новозакупено MP3-ка, но кабелите на VW- Audi са разменени пиновете! Има и модели на Пасати с по две фабрични антени те трябво да се включат и двете за да работят- а вашето ново MP3 има един вход! Има изгорели лаптопи при диагностика , наработещи табла и ЕКУ-та от такива, дето сами си слагат касетофоните или извинете за израза "ГАРАЖНИ Майсори", особено на тези който кара VW-AUDI с CAN-Bus шина.
И после как боли??????- във Финикийски знаци!
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
LORD KilleR написа:Буксата е стандартна така наречената "Евро- букса" тя е на всички автомобили произведени в Европа т.е. влиза мъжко и женско без проблеми към всеки новозакупено MP3-ка, но кабелите на VW- Audi са разменени пиновете! Има и модели на Пасати с по две фабрични антени те трябво да се включат и двете за да работят- а вашето ново MP3 има един вход! Има изгорели лаптопи при диагностика , наработещи табла и ЕКУ-та от такива, дето сами си слагат касетофоните или извинете за израза "ГАРАЖНИ Майсори", особено на тези който кара VW-AUDI с CAN-Bus шина.
Лорде, можеш ли да изпратиш схема на текущото полжение на пиножет и така както трябва да бъде, за да се захрани антената?
- angel71
- Автомобил:
- Двигател:
pike написа:Моята втора антена се намира все едно точно над плафона с лампите-така я купих колата и тя е за телефон -даже имам прекарано всичко плюс конзола за зареждане отпред и микрофон до плафона-за нокия.Аз обаче демонтирах конзолата и скрих кабелите,защото тая система не я ползвам,а заема место.