няма такъв сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Lizard написа:Да не съм прочел някой повече да се оплакъл от хувабия Снежец.
Аз преди малко си се прибрах в София.
Сълчев бряг - София = 24 часа преход.
Тръгнха на 2.1.2008 във 10:30 от слънче браг. Пристигнах в София на 3.1.2008 в 10:40.
Цяла нощт съм вътртял из южна България да намеря отворен път до Стара Загора. Пейзажа приличаше на Ирак само убърнати коли, камион , джипове, автобуси по канавките.
Браво на Полина, че издържа тоз зверки преход и сега вече в София си се размразява спокойно на сънце.....
Няма да коментирам българските медии какви неточни данни дават за пътната обстановка или пък пътните полицай колко адекватна информация даваха за пътищатата....
Само един съвет: Ако искате да разберете как е пътя напред спрете някой, който идва от там и не вярвайте на това какво говорят медийте, информацията е стара и само би ви заблудила.
тръгнал си преди нас ?? и си се прибрал 12 часа след нас??? кофти късмет
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
nii написа:Lizard написа:Да не съм прочел някой повече да се оплакъл от хувабия Снежец.
Аз преди малко си се прибрах в София.
Сълчев бряг - София = 24 часа преход.
Тръгнха на 2.1.2008 във 10:30 от слънче браг. Пристигнах в София на 3.1.2008 в 10:40.
Цяла нощт съм вътртял из южна България да намеря отворен път до Стара Загора. Пейзажа приличаше на Ирак само убърнати коли, камион , джипове, автобуси по канавките.
Браво на Полина, че издържа тоз зверки преход и сега вече в София си се размразява спокойно на сънце.....
Няма да коментирам българските медии какви неточни данни дават за пътната обстановка или пък пътните полицай колко адекватна информация даваха за пътищатата....
Само един съвет: Ако искате да разберете как е пътя напред спрете някой, който идва от там и не вярвайте на това какво говорят медийте, информацията е стара и само би ви заблудила.
тръгнал си преди нас ?? и си се прибрал 12 часа след нас??? кофти късмет
а аз щях да се оплача че от Дубровник до София патувах 16 часа , ама ще си замълча

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и от мен колеги. Понеже ме мързи да качвам снимки, приемете на доверие че тука снегът е около 40см. Общо взето основните улици са разрити, като под разрити разбирайте че просто няма големи преспи.
Обаче около блоковете е доста страшно. Зад нашият блок сутринта премерих дълбочината не снега, и тя беше 38см. Добре че пасатко е обут с най добрата за тези условия гума - Гиславед. И със съвсем малко буксуване си излязох.
Аз съм сигурен , че много от българите си карат с някакви галоши и само се оплакват, а то че може и по хубаво да се чисти може, ама няма кои.
Обаче около блоковете е доста страшно. Зад нашият блок сутринта премерих дълбочината не снега, и тя беше 38см. Добре че пасатко е обут с най добрата за тези условия гума - Гиславед. И със съвсем малко буксуване си излязох.
Аз съм сигурен , че много от българите си карат с някакви галоши и само се оплакват, а то че може и по хубаво да се чисти може, ама няма кои.

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- nasko79
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги какво да ви кажа за Бургас,в града е добре засега а извьн него сняг 3 праста ама е доста позамразнало и почти неопесачено което нее никак добре.Пак ще кажат че снега ги е изненадал което вече е банално,защо Германия никога не е изненадана незнам а там снега е много повече.Внимаваите много и лек пьт на тези които ще пьтуват
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
nasko79 написа:Колеги какво да ви кажа за Бургас,в града е добре засега а извьн него сняг 3 праста ама е доста позамразнало и почти неопесачено което нее никак добре.Пак ще кажат че снега ги е изненадал което вече е банално,защо Германия никога не е изненадана незнам а там снега е много повече.Внимаваите много и лек пьт на тези които ще пьтуват
В Бургас като цяло е добре, но днес ходих до Сарафово сутринта и пътя беше пързалка, нямаше и следа от пясък или чистене

Върни се в “ОФФ-Топик - други”