веселин написа:Стига да са коректни тия от ресторанта и да сипват в бидона само олио в което са пържени картофки !!!![]()
Rabbit_TDI написа:P.S.И аз бленувам олиото ама засега карам на нафтица на черно.Иначе е добре че си снимал системката ,че да има "направи си сам"
ACCELERATOR написа:Добре, а олиото как го филтрираш? За самото филтриране мисля също трябва система? Двигател, помпи, филтър?
didoriginal написа:Чувал съм, че олиото е*ава филтъра и гумените уплътнения...
kam_tod написа:Това с прецеждането в мазата с бидоните ме изкефи!И с конкретните размери на филтъра.
Очаквам скоро да се появи и тема: "Направи си двигателно масло сам!"![]()
Наистина, бъдещето е на био-горивата, но те не са олио от фритюрници и свинска мас. Или са?![]()
Всички тия теми ми приличат на дискусия дали да се ползва слънчева енергия, за да се задвижи превозно средство. Да! Но някои ползват слънчеви батерии, които генерират електрическа енергия, а други нагряват вода на слънце, за да задвижат парната машина.
Айде със здраве, че трябва да ходя в мазата, да пецеждам от фритюрника!За да си карам скъпия TDI двигател, дето съм дал доста парички за него, ама нали съм си сиромах, ще пестим от горивото да го избия, к'во да правя?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта