веселин написа:Втълпил си си , че не можеш без тях , а всъщност са ти абсолютно излишни. Говоря това като глупак , който 11 години е пушил по 2 кутии на денВече 7 г. не пуша - и няма нищо по-хубаво от това да се отървеш от този глупав навик!
martineli написа:виж аз съвет не мога да ти дам щот през живота си не съм слагал такова говно в устата си ама мога да те поздравя с решението което си взел.пък и помисли клко пари ше спестиш от това. ето на проста сметка
1 кутия на ден (3 лв-примерно)х30 дена = на = 90лв(охаа)
martineli написа:има и друг по драстичен вариянт(ма той излиза скъпо)
всеки път като ти се пропуши излизаш на терасата и хвърляш 0.15лв (или там колкото излиза ено цигаро) през прозореца и като земе да ти олеква джоба ше ги спреш хихиих![]()
dlug написа:martineli написа:има и друг по драстичен вариянт(ма той излиза скъпо)
всеки път като ти се пропуши излизаш на терасата и хвърляш 0.15лв (или там колкото излиза ено цигаро) през прозореца и като земе да ти олеква джоба ше ги спреш хихиих![]()
Това ми напомня на един мой познат, който казваше "Кат ти се доходи по курви хвърли 100лв. зад гардероба и си седни на компа. Следващият път като ти се доходи-пак така. И на края на месеца ги извади и виж колко пари си спестил"Ужасно ценна идея, но май има един недостатък.....
megalodon написа:Повечето от пушачите, които познавам, казват че пушат, защото няма какво да правят. Пробвай да си намериш някакво занимание за свободното време. Примерно си свали някоя игра, която ще ти харесва и ще я играя до сред нощ. Така съзнанието ти ще е ангажирано с играта и поне за определено време няма да мислиш за цигарите. Всичко е до ВОЛЯ . Друга идея, която ми идва на ум е да гризеш нещо (пуканки, ядки и т.н. )
Успех
п.п. Идеята е да превъзмогнеш първите 1-2 седмици, а след това сам ще усетиш колко по-хубаво е да не пушиш !
faf4o написа:dlug написа:martineli написа:има и друг по драстичен вариянт(ма той излиза скъпо)
Това ми напомня на един мой познат, който казваше "Кат ти се доходи по курви хвърли 100лв. зад гардероба и си седни на компа. Следващият път като ти се доходи-пак така. И на края на месеца ги извади и виж колко пари си спестил"Ужасно ценна идея, но май има един недостатък.....
И той е?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта