сега съм без колата.Прибрах се в София...ама с автобус!Сутринта разринах двете коли - и двете със зимни гуми,ама пълна скръб (с леко преимущество за голфа) и се качих на автобус.Така Шумен - Севлиево мнооого зле,от Севлиево насам всичко е идеално.Автобусът го взе за няма 7 часа ,почти нямаше трафик по пътя.Ако някой ще пътува да трасето да взима вериги.няма такъв сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ТАКАА,нямам думи да изразя какво ще направя с двете си ръчички ако хвана някой управник,който и да е той,заради ТЕЗИ
сега съм без колата.Прибрах се в София...ама с автобус!Сутринта разринах двете коли - и двете със зимни гуми,ама пълна скръб (с леко преимущество за голфа) и се качих на автобус.Така Шумен - Севлиево мнооого зле,от Севлиево насам всичко е идеално.Автобусът го взе за няма 7 часа ,почти нямаше трафик по пътя.Ако някой ще пътува да трасето да взима вериги.
сега съм без колата.Прибрах се в София...ама с автобус!Сутринта разринах двете коли - и двете със зимни гуми,ама пълна скръб (с леко преимущество за голфа) и се качих на автобус.Така Шумен - Севлиево мнооого зле,от Севлиево насам всичко е идеално.Автобусът го взе за няма 7 часа ,почти нямаше трафик по пътя.Ако някой ще пътува да трасето да взима вериги.-
racing_fan
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Тази снимка е от 02.01.08 сутринта на жп.гара Русе направил я е един колега машинист
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/289/72073_635.JPG
макар и със закъснение влаковете вървят но на обслужващият персонал ни се
майката
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/289/72073_635.JPG
макар и със закъснение влаковете вървят но на обслужващият персонал ни се
майката- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Smoke написа:деа не ми се хваща влак.а като гледах днеска новините и влаковете закъсватосвен да слагам лопатата в багажника и 2 одеала за всеки случай па каквото дойде.
все пак чакам някой ако е пътувал да каже как е
Дори и да закъса веднага се изпраща помощна машина да го извлачи нощеска имахме 3 случая и все по Варненската (9-та линия) но вече положението е почти овладяно
Като има преспи дълбоки по 2.50м и дълги километър няма със какво да минеш чакат роторните снегорини, вятъра спря а със него и проблемите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”