Гражданска отговорност 2006
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Защо не пуснем подписка-декларация "ПРОТИВ" и да я разпространим в повечето форуми? Според мен поне 10 000 гласа ще съберем!!!
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Доколкото знам, не е вярно това!
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Абсолютно правилно!!!
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Аз знам за 10 л гориво Шел в ЕвроИнс за целогодишна гражданска!
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Някой може ли да ми обясни при положение, че гражданската ще ми струва около 230 лв. и каското ми някъде там , каква е разликата между тях . От едната застраховка спя спокойно и знам че каквоти и да стане с колата ще получа някакви пари , а от другата нито стотинка няма да видя каквото и да става
Е как тогава да са на една и съща цена ???? Или дай ся и каското да го изпратив в посока космоса??? 

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Като комита на форума предлагам да не плащаме групово тая тъпа гражданска!!! ама не само ние ами да се обединим с другите форуми! (представете си само примерно в нашия форум всеки член(форумец) има приятели с коли...и ако и те се присъединат към начинанието...представете си какво ще стане....) казвам ви със седене нищо няма да направим!!! що не искате да ме послушате? от какво ви е страх
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Подкрепям Jerom напълно - това си е чист рекет! Логиката на Гражданската отговорност е, че виновният няма да има визможност да си погаси щетите, които е направил. Не милсите ли, че е малко нагло? Някой да ни казва колко можем и колко не и да ни кара принудително да внасяме "гаранция" за щетите, които "несъмнено" ще причиним
Аз лично съм присъствал на 2-3 ПТП-та и от опит заключавам, че хората се разбират най-добре ако не дойде КАТ!!!

Аз лично съм присъствал на 2-3 ПТП-та и от опит заключавам, че хората се разбират най-добре ако не дойде КАТ!!!
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.dir.bg/LISTS/iz_news_last_di ... 802923.php
Май добре съм разбрал.
А с колко години назад 6е гледат дали имаш ПТП 4е имам едно минимално дето ме искараха виновен по принуда пред 3г
Май добре съм разбрал.
А с колко години назад 6е гледат дали имаш ПТП 4е имам едно минимално дето ме искараха виновен по принуда пред 3г

- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.dir.bg/LISTS/iz_news_last_di ... 802923.php
Май правилно съм подочул явно.
А колко години назад 6е гледат дали има6 ПТП понеже преди 3г имах едно дето по принуда ме искараха виновен и сега изглежда 6е ми се отрази о6те пове4е на джоба
Май правилно съм подочул явно.
А колко години назад 6е гледат дали има6 ПТП понеже преди 3г имах едно дето по принуда ме искараха виновен и сега изглежда 6е ми се отрази о6те пове4е на джоба

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”