Ехххх колко бях горд със Зазкатаааааа:) Взех да возя маика ми обаче се наложи да бута щото 10литра бензин бяхa свършили за 55км banghead повече не се нави да я возя на Заза...... защо ли:(
Ехххх още колко истории има с тази Зазкаааааа.
Заз RULEZ:)
red_jetta написа:първия волан пипнах на ЗАЗ 965А - гърбушките. тогава все още бях без книжка и зазкката вървеше само по ливадите.
по-късно като правоспособен Москвич 2140
brabus написа:Колата на която се научих да карам Москвич 408 Комби ("набора" - 1972 г. - невероятно здрав, не е спортна кола, но направо си беше товарна). После взех книжка и Вартбург 1.3 (четиритактов, VW 1272 см3) от 1990 до 2003. Нищо лошо не мога да кажа за него. В този промеждутък и Шкода 120L 1984 г. (за около 3 години) - те тази кола ми скъса нервите.
Това не означава, че сега не бих си взел една Octavia RS или TDI.
maniak написа:Зазкааааа bowdown![]()
със скоростен лост на Пежо 205:) Drive Яката работа
. Взехме я на партия с най-добрия ми приятел за 100$ и за една седмица дадохме 150$ за бензин Screwy Накрая тръгнахме да я продаваме на един и тои по време на теста сгази любимото куче на Зона Б5 ( Симба )
:
.
Ехххх колко бях горд със Зазкатаааааа:) Взех да возя маика ми обаче се наложи да бута щото 10литра бензин бяхa свършили за 55км banghead повече не се нави да я возя на Заза...... защо ли:(
Ехххх още колко истории има с тази Зазкаааааа.
Заз RULEZ:)
lyubobg написа:не мога да си представя че 10 литра бензин са отишли за 55км![]()
![]()
pinci написа:lyubobg написа:не мога да си представя че 10 литра бензин са отишли за 55км![]()
![]()
Любо на мен с голфа ми се случи 9л/55км. сам смятай какъв е този разход
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта