ЧУК и ГЕК!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:така е. и върви по-бързо на сняг.CRX Racing написа:Според личните ми наблюдения снегоката е много по маневрен от чук и гек-а. Тва кат бех чаве го разбрах
За сметка на това чук и гека набере ли момент няма спиране

Само помня че по пистите много ги мразеха тези шейни

hilqdarka написа:groznika написа:http://www.sportbul.com/img/uploaded/images/73411240.jpg
Ей за такава шейна си мечтаех като бях 10-годишен (и сега бих си взел ама няма да издържи на мойте килца)
Аз на тази възраст си я сковах сам (разбира се, с помощта на баща ми).
От дъски. Плазове от полукръгло желязо (от гардероб). И се управляваше с крака.
Казвахме им "кормилачки". Имаше даже шестместни.
Сигурно ги правехме щото нямаше компютри по онова време...
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Снимки не мога да пусна,но адреса им е www.sportbul.com. там има хубави снимки!Шейната е хубава,олекотена та да може и дете да си я дърпа,дано да излезе здрава!Засега съм доволен от избора,поне от читав магазин я купих! 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
dermeister написа:Тва е като Снегокат от снимката. Те са по-готини. Чук и гек-а е много тежък и с кормило като на колело. Снегокат-а е истината!
Да ама с тия пластмасови ски се троши лесно. Истината е в ЧУК и Гек, железна шейна е тва ей.Аз онзи ден изкарах от тавана моя Чук и Гек за да возя малкия,той се изкефи якоооооооо.Шейната е като чисто нова а ми е почти набор и с този червен ГрандПри цвят направо е Ферари

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:dermeister написа:Тва е като Снегокат от снимката. Те са по-готини. Чук и гек-а е много тежък и с кормило като на колело. Снегокат-а е истината!
Да ама с тия пластмасови ски се троши лесно. Истината е в ЧУК и Гек, железна шейна е тва ей.Аз онзи ден изкарах от тавана моя Чук и Гек за да возя малкия,той се изкефи якоооооооо.Шейната е като чисто нова а ми е почти набор и с този червен ГрандПри цвят направо е Ферари![]()
![]()
може да ми се смеете, ама аз в събот съм решил да вадя моя и с приятелката отиваме да се пързаляме на едно страхотно място

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
nasko1978 написа:Снимки не мога да пусна,но адреса им е www.sportbul.com. там има хубави снимки!Шейната е хубава,олекотена та да може и дете да си я дърпа,дано да излезе здрава!Засега съм доволен от избора,поне от читав магазин я купих!
ето я шейната на колегата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”