За много години на всички! Искам да се оплача та дано ми олекне. На 30 декември 2007, на път за предстоящите празнични купони, както си карам колата натоварена с багажи, домочадие и т.н. изведнъж нещо изсвистя под капака и Голфа умаля!!! Започна да пуши и да работи на 3 цилиндъра. Ужас! Прималя ми от яд! Няма да описвам по-нататък какво пс...не падна. А останалите панаири отделно. Та след празниците го отворих и познайте какво се оказа - счупено бутало! Гледах и не вярвах на очите си. Никога не съм си тормозил Голфа а напротив дори го гледам повече от необходимото. А той така да ми се отплати! Има и продължение: тръгвам да търся бутала и се оказва че във Варна никъде няма нормални бутала за Голф АЕЕ 1.6! Ако някой ми го беше казал щях доста да се смея, но уви оказва се истина. Обясненията бяха, че тъй-като тази серия мотори били много здрави затова не държели на склад такива части за тях. То бива да съм карък ама чак толкова ли? Уж здрав мотор а ми счупи бутало и то точно на края на годината!!! Та накрая с поръчка от Германия и доставка до 10 дена. За цени не питайте: 800 лв. за комплект бутала със сегменти. И това е тънко, имаше оферта за над 1000 лв. комплекта. А уж Голфа бил евтина за поддръжка кола за която имало всичко! Вятър!!!
Sorry ако съм обидил някой ама поне ми олекна!!!
Весела и щастлива 2008!!!
Голфа ми умря .... !!!
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега и аз сте съжалявам,Аз също търсих за моя че бях направил една беля.И на мен само немски ми предлагаха с цена от 220 на цилиндър, Но които търси намира . В един магазин тук в софето ми казват имаме и френски с цена 198 и аз викам на бутало ли а те не бе за 4 и немски сигменти за 80 кината та комплект за 280 всичко.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”