И газта ще скочи! Днес ми предложиха цена на едро за 1.12 И аз му викам ,че аз толкова я продавам бре,ами вика "това е положението".Колко ще я продаваме не знам.Ослушваме се големите вериги как ще реагиратangell написа:а газта вдигнали ли са я тази нова год. или само бензина и дизела? нали миналата не я вдигнаха
Новите цени на горивата.....!?
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:И газта ще скочи! Днес ми предложиха цена на едро за 1.12 И аз му викам ,че аз толкова я продавам бре,ами вика "това е положението".Колко ще я продаваме не знам.Ослушваме се големите вериги как ще реагиратangell написа:а газта вдигнали ли са я тази нова год. или само бензина и дизела? нали миналата не я вдигнаха
Бензиностанция ли имаш?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Аре стига сте рИвали, цените на горивата в момента са най-ниски от последните 4-5 години спрямо цените на останалите неща които копуваме всеки ден. Само ако си спомняте ,че преди 3 години цената на 1 литър дизел беше по-висока от цената на литър олио и хората караха с олио дизеляците! Сега олиото е 3.20лв к'во ми говорите пък като се има в предвид ,че и заплатите на всички ни са по-високи от колкото бяха преди 3-4 години за какво става въпрос....
Не споря це обедняваме ,ама поне цените на горивата са си СУПЕР
п.п. Трябва да се гледа с розови очила на нещата щото иначе да съм се отказал от колата ,яденето,срането и т.н
Не споря це обедняваме ,ама поне цените на горивата са си СУПЕР
п.п. Трябва да се гледа с розови очила на нещата щото иначе да съм се отказал от колата ,яденето,срането и т.н
те тея педали правителството да ги серем с тея акцизи върху горивата дават заплати на много хора лошото е че е на наш гръб.предишното дигане на акцизите казаха че е за да се плащат заплати на войската дето е платена вече.сегашното дигане сигурно оплатнява учителските и "др заплати"-депутатските нали от нова година си гласуваха по висок бюджет майка им мръсна.така че колеца става от година на година все по дебел а наще задници все по разцепени.
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Колегите по-горе са прави.Че дори бензина да стане 4 евро,както написа колегата от Германия,колите ще ис ги караме.Вие какво мислите че няма да измислят някакво друго алтернативно гориво.1во Газ,2ро Метан,ще има и следващо и следващо.Най-накрая когато вече ще е на изчерпване ще се изкара колата със вода,и тогава пак водата ще е скъпа.Помнете ми думата.
Не сте ли гледали един филм във който един пич в Арабия си мие бензиностанцията с Бензин,и един американец му вика що правиш така бе,и Арабина вика щото тука Бензина е по-евтин от Водата.Затова да не се стряскаме толкова.Пак ще измислят някакво гориво.
Не сте ли гледали един филм във който един пич в Арабия си мие бензиностанцията с Бензин,и един американец му вика що правиш така бе,и Арабина вика щото тука Бензина е по-евтин от Водата.Затова да не се стряскаме толкова.Пак ще измислят някакво гориво.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
абе всичко се дига само заплатите са на 1 ниво . сега вдигнаха подребитеслката такса от 1.80 на 2.20 . и минималната е 220 сакън да не забогатеят хората и да отидеш до личния си лекар или стоматолог 2.20 а преди като беше 1.80 на някой да са му върнали ресто или май закръгляват на 2.00 ... неам звуци

- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:абе всичко се дига само заплатите са на 1 ниво . сега вдигнаха подребитеслката такса от 1.80 на 2.20 . и минималната е 220 сакън да не забогатеят хората и да отидеш до личния си лекар или стоматолог 2.20 а преди като беше 1.80 на някой да са му върнали ресто или май закръгляват на 2.00 ... неам звуци![]()
Еми сега ще закръглят на 3 лева.Аз донякъде не се притеснявам,защото знам че ще измислят някакво гориво.Въпроса е докато го измислят.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”